0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından
1 haftadır gribim. Öksürük burun akıntısı halsizlik baş ağrısı vs. Esim şehir dışında calisiyor ben kendi ailemden uzak şehirdeyim 3 yaşında kızım var. Dün kaynım ve eltim sağlık ocağına götürdü doktor sadece antibiyotik verdi. Ama dayanamıyorum cok şiddetli Öksürüğüm var öksürükten nefes alamıyorum tıkanıyorum sizce kaynıma söylesem tekrar doktora gitsem mi hastane cok uzak. Soylemeye çekiniyorum adam gece 12de işten gelecek. Yorgun argın götürür mü bilmiyorum ama bi iğne yada bi serum taksalar dayanamıyorum dun gece de öksürükten uyuyamadım. Sizce doktor bisey yapar mı gitmeli miyim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun. Öksürük birden kesilmiyor biraz uzun sürebilir. Yine de sen bilirsin. Doğal şeyler dene sürekli boğazını nemli tut gece bile yanında su olsun yudumla dışardan merhem sürüp boğazını sarabilirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Taksiye atlayıp gidin rabbim şifa versin Allâhümme amin 
0 oy
tarafından
Evde çörek otu varsa sabah aç karna bi çay kaşığı adar çörek otunu ağzına atıp üstüne su içerek çiğnemeden yut. Hastaneye gitsen de gitmesen de 2 3 gün bu aç karna çörek otu yutma rutinini yaparsan Allah'ın izniyle öksürüğün geçecektir. hatta Allah öyle bi şifa saklamış ki bunun içine, yaptığın ilk günden farkı hissediyorsun
0 oy
(459 puan) tarafından
Kaynatilmis 1 cay bardagi sütun içine bir dış sarımsak atip içinde varsa keçiboynuzu pekmezi katıp sıcak sıcak  sabah akşam ic allahin izni ile geçer...
(459 puan) tarafından
Sarımsağı ezici ile ezip katarsan daha etkili olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.
0 oy
5 cevap 99 göst.
+2 oy
4 cevap 185 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,896 puan) tarafından soruldu