0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (57 puan) tarafından

image

kixlar nst bu şekil yatış önerdiler kızımda olduğu için kabul etmeyip eve geldim sizce doğum başlar mi yoksa yalancı sanci mi bunlar

5 Cevaplar

0 oy
(740 puan) tarafından
Sancı var gibi gözüküyor ama eviniz hastaneye yakın mı uzaksa yatsaydnz keşke 
(57 puan) tarafından
1 saat uzaklıkta 1 buçuk yaşında kızım olduğu için eve gelmek istedim sancıları evde çekerim dedim artınca giderim su an bel ağrısı adet ağrısı var
(740 puan) tarafından
Aslında ben 2 doğumumu da sezeryan oldum acil olarak ilkinde fazla nstye girmedim için bilmiyorum ama ikinci oğlumda 36+6 haftalıkken nst bozuk çıktığını söyledi Dr ve yatış verdi serumla düzeltmeye çalıştılar ama aynı çıkıyordu en son nstde 40 50 olmaya başladı sancım ama çok çok sancida yokdu zaten sezeryan olduğum için alındım hemen yanı demem o ki sizin ki de 50 çıkmış ne kadar süre sonra olur doğum bilemem ama bence 1 saat fazla yol aniden olabilir eşinizin ailesi veya kendi ailenizden birisi yok mu kızınıza bakacak bir de kaç haftalık oldunuz
(57 puan) tarafından
38+5 annem gelecek pazar günü uzakta eşimin ailesi de kaynanam çalışıyor bakamaz içim rahat etmez bide annem başkasına bırakamam ya
tarafından
Bu sancıyla pazara dayanmama ihtimalin yüksek her ihtimale karşı hazırlıklı bekle
(740 puan) tarafından
Canım bence sence pazara kalmadan doğum yaparsın tabi Allah bilir ama sancın var her an doğurabilirsin
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Yorumlayacak başka kimse yok mu 
0 oy
(24,244 puan) tarafından
Bilgim yok dostum post yukarı 
0 oy
tarafından
Pazara kalmaz kuzum senin doğum sancın sık sadece şiddeti artacak açılmaya baktılar mı
(57 puan) tarafından
Baktılar sadece başı yerlesmis dediler açılma yok henüz
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Bu dayanmaz canım pazara mazara.aen kıza da bir çanta hazırla.olmazsa kızla birlikte gideceksin hastahaneye evet zor ama imkansız değil .eşinde varsa yanında yapabilirsin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 247 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Melek010101 (24 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 150 göst.
+1 oy
4 cevap 256 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler