0 oy
368 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (851 puan) tarafından
Kızlar benim eşimle problemlerim var bilenler bilir eşim beni aldatıyo ve benim 1 buçuk seneye yakın akintim var ve ben doktora kaç defa gittim geçmek bilmiyo bu hafta içinde bir daha gidicem ve bu sefer doktordan test yapmasını isticem size sorum su eğer başka kadınla bilikte olup bana bi hastalık felan gecirdiyse test sonucunda çıkarmı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Smear testinden belli olur herhalde br hastalık olup olmadığı 
(851 puan) tarafından
Peki başka kişiyle ilişkiye girdiigi felan belli olurmu eğer öyle bir şey varsa 1 dakika bile beklemeden ayrilicam
tarafından
Cinsel yolla bulaşan bir hastalık çıkarsa büyük ihtimal eşinden bulaşmış demektir öyle bir durumda eşinde ürolog a gider test yaptırır yani hastalığın türüne göre belli olur o
(851 puan) tarafından
Tmm cnm çok saol
-Reklam-
0 oy
(163,332 puan) tarafından
Bulasici bi hastaliktan suphelendigini soylersen dr ona gore tahlil yapar 
(851 puan) tarafından
Doktora tek gidicem zaten ve soylicem eşimle problemlerimiz var aldatma felan oldu diye ona göre test yaptircam
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canım doktoruna açık açık söyle hiç utanma. Kan testi yapar sana. Doktorlar böyle şeylerle çok karşı karşıya kalıyorlar yanlız değilsin emin ol. Eğer Bişey bulaştıysa hemen tedavine başkanı 
(851 puan) tarafından
Esin aldatiyomu cnm seni peki kanıtın felan varmi
(2,160 puan) tarafından
Eşim asker sürekli farklı şehirlere görev için gidiyor.
Gene farklı Bi şehirden bnim yanıma gelmişti ve vucudundaki bazı şeylerden anladım yatıp kalktığını. O farkına varmadı bnim anladığımı ama çok üzülmüştüm o zaman
(851 puan) tarafından
Ya bu erkekler niye böyle ya valla ben artık çekemiyorum eşimi su hastaneye bi gidim sonuçlar bi çiksin eğer öyle birşey varsa direk annemin yanına gidicem eve bile gitmicem artık çok yoruldum 1 buçuk senedir çekiyorum ve kaç defa yakaladım hep inkar etti açık kadın resimleri watsaptan görüntülü konuşmalar hamileyken aradım açmadı bir daha aradım telefon açıldı ama o an dünya başıma yıkıldı yanında bi kadın yok şuraya gidelim yok beni şuraya götür telefonu kapattım tekrar aradım ve ağzıma geleni saydım daha sonra zaten acillik olmuştum
(2,160 puan) tarafından
Kıyamam sana ben canım benim. Allah yardımcın olsun. Allah eşlerimize hidayet etsin islah etsin doğru yolda yürümellerini nasip etsin ve o doğru yoldan hiç ayırmasın Allahım...amin...
Bende bunu fark ettiğimde ona sormadım sorsam kavga edicektik ayrılamazdım da sustum yuttum.. Elimden gelen hiç bir şey yok çünkü..
(851 puan) tarafından
Inşallah yaptıkları yanlıştan vazgeçerler madem böyle bur halt edecektik niye evlenirler inan anlamıyorum yaa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
22 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gzr (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 569 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Umutlubirkiz01 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
28 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (6,964 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
10 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canan can (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,676 soru

24,062,176 cevap

330,179 kullanıcı

...