+3 oy
2,430 göst.
Diğer kategorisinde (25,135 puan) tarafından

Benim çok var ve hepsi hüzünlü o yüzden trajikomik olanları anlatayım  Düğün günü elektrik direğine damatlikla tırmanıp isiklandirmayi eşim yaptı düğün dernekteki gibi :D ve takı sandığını kaynanam kaptı benim diye ailemi yolcu etmeye gidecektik eşimle düğün bitiminde eşim sen gelme sandık sende dursun yoksa açarlar dedi daha nelr saçmalama dedim kaynanam beni zorla gönderdi ve eşimin dediği gibi açıp bolusmusler :D bizede dibi kaldı :woot:

Sizinde varmı ??

45 Cevaplar

+1 oy
(639 puan) tarafından
Postu yeni gördüm ama tam bana göre bir soru kınamda organisazyon şirketinden gelen kızlar kuşak ve duvağımı çaldı ertesi gün gelin çıkarmada komşulardan kuşak bulduk duvakta kırmızı bir tül geçirdiler başıma düğünde kuaförde türbanı sabitlemek için zımba gibi bişey var bilirsiniz plastik hah işte onu kafama batırdı düğün boyunca kafam çok acıdı türbanımı çıkardığım zaman kafamda plastik bir parća gömülüydü çıkardım ve kanamaya başladı çok kanamıştı konvoyumda gelin arabasını kaynım sürüyodu kayın pederimle tartıştı ve bizi konvoydan ayırıp başka yoldan gitti çok sonirleiştim ama birşey diyemedim ha birde gelin çıkarmada çantamdan paralarımı ve birtane çeyrek vardı kınada avucuma koydukları onu çalmışlardı 
(25,135 puan) tarafından
Kız kimlere gelin gittin yan kesici sülalesi gibi herşey çalınmış anam :D
(639 puan) tarafından
Evet ya en güzel günlerimi mahvettiler hele en kötüsünü yazmayı unutmuşum birde kınamı kayda almışlardı benim kayıtlarımı başkasına başkasınınkinide bana vermişlerdi 1 sene oldu hala bulamadım kına videolarımı çok üzülüyorum kameramanada birsürü para ödemiştik
-Reklam-
+1 oy
(1,806 puan) tarafından
Allah razı olsun eşimden ne istediysem yaptı 2. Evliliğim olduğu halde düğünüm kına gecem akşamı karavanda eğlence suprizi Rabbım şükür o kadar çileden sonra bama aramagan oldu esim ve ailesi 

Gelinlik bile giyindim ......
(25,135 puan) tarafından
Rabbim daha da mutlu etsin güzel bacım ❤️⭐
(1,806 puan) tarafından
Amin canm Amin cumlesini insallahhhh
+1 oy
(251 puan) tarafından
Ayy adına çok üzüldüm canım neler yaşamısın öyle. 

Bizimki masal gibiydi çok şükür. 

Takılan altınları kaynanamın alacağını öğrenmiştim önceden takı töreni yapmadım o yüzden. Herkes takacağını ailelere verdi. Bana da çekirdek aileden takılan bilezikler kaldı sadece. 

Farklı şehirlerde iki düğün yaptık. Gönlümüze göre eğlendik şükürler olsun çok güzel hatırlıyorum düğünümü. 
(25,135 puan) tarafından
Benim ki çok çok fenaydı kınası düğünü her günü ayrı olay :D
(251 puan) tarafından
Ahahha :) neyse hepsi bi anı işte şu an güle güle anlatıyorsun sonuçta
+1 oy
(3,825 puan) tarafından
Kına gecesinde abimle kuzenim el yapımı votka vişne yapmışlar gece 9 dan sonrası kimse de yok sadece deli gibi gülüp oynadığımizi hatırlıyoruz en son koca gelinlikle sandalye üstündeydim . Allah'tan çok abartmamisiz düğün CD lerinde çok utanmadik
(25,135 puan) tarafından
Bekarlığa veda da yaptık onu kızlardan biri soyunuyordu sokakta en son:D
(3,825 puan) tarafından
Ay büyük kepazelik bide bizim bildiğin sokak dugunuydu millet 5 ay bizi konuştu sarhoşlar diye
0 oy
(25,135 puan) tarafından

Post yukarı çık..,.

İlgili sorular

+2 oy
31 cevap 651 göst.
+4 oy
46 cevap 961 göst.
+3 oy
44 cevap 1,303 göst.
+2 oy
31 cevap 1,163 göst.