0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (2,185 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar merhaba biz yeni ev aldık sıfır mutahit şirketten temizlikçi yollayacam dedi merak ettiğim kabasinimi alıyorlar yoksa heryerinimi  temizliyorlar mi yerde pislik falan yok kapı oencere dolap kalmis  kizlar bilgisi olan varmi

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaba pislik alır ya mantık olarak sanmıyorum ki dip köşe yapsın 
-Reklam-
0 oy
(585 puan) tarafından
Amcamlarada öyle demistiler sadece binanın içini temizlemistiler daire daire olarak temizlik olmadı herkes kendi temizledi evini. 
(2,185 puan) tarafından
Bütün daireler dolmuş canm bi ben kaldım daha girmeyen inşaat temizliği yapılmış aslında temilzikci sokacam diyince acaba dip temizlikmi yapılır diye dusundum
tarafından
Her yer dolmuş şimdi mi temizlemek akıllarina gelmiş bence atmış dip köşe sanmıyorum yapılsın
(2,185 puan) tarafından
Hmm anladım canm saol
0 oy
(1,113 puan) tarafından
inşaat pisliğini temizliyorlar .keşke sorsaydınız 
(2,185 puan) tarafından
Inşaat pisliği temizlenmiş canm
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Şirketten cami için de gelmişti kabasini alıp gittiler eşimle ben temizledik moloz attılar süpürdü ler çuvalları çıkardılar o kadar 
(2,185 puan) tarafından
Canm yerde öyle pislik falan yok ama sadece kapı cam dolaplar kirli işte onlar çoktan yapılmış
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Kabasini alırlar bence ince detayı sen yaparsın ama başında bekle derim bazıları elini bile sürmüyor olduğu gibi bırakıyormuş 
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Insaat pisliğini temizler gerisine karismaz
0 oy
(3,113 puan) tarafından
Kabasını alacaklardır.
0 oy
(7,177 puan) tarafından
Daire daire hepsini yapcaklarsa kabasını alir ama zaten en ugrastiran o tozu mozu gitse kendin gerisini yaparsin insaat pisligi zor temizleniyor
(2,185 puan) tarafından
Hepsi yerleşmiş 8 9 ay önce canm ben yeni aldm evi bi ben kalmışım. Bu arada kabası zatn alinmisti
(7,177 puan) tarafından
O zaman canim bir komsularina sor onlara gelmis mi ince yapan gelmediyse kendin hallet tasın havalar soguyunca zor olur senin icin
(2,185 puan) tarafından
Bu hafta girecek temizlikçi bi bakayım ne kadar temizlemisler ger kalanı ben temizlerim artk
0 oy
tarafından
Oyle deme canim yeni evde ince ince oyle toz oluyo ki yap yap bitmiyo biz ne kadar ugrasmistik camlari dolaplari siler banyo wc yikar tozluysa duvarlari ustten alir yerleri siler celik kapiyi siler cikarlar 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 2,567 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Bhrbrl (48 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,008 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 163 göst.
+1 oy
2 cevap 106 göst.

Kategoriler