0 oy
205 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (67 puan) tarafından
Kızlar öncelikle Selamın Aleyküm 

Direk konuya gireyim. 17 aylık bebeğim var emziriyorum ve şuan hayat bana zor geliyor. Psikolojik olarak dürtü bozukluğum var yani istemeden saç koparıyorum mesela ve bu durum evrimleşerek yeme bozukluğuna da dönüştü. Bu saatler olunca beynim sürekli git yemek ye git yavan da olsa ekmek ye diye dürtüyor sürekli. Geçen sene kilo verme sürecine girdim. Gayet motiveydim 10 kilo verdim ama tekrar bir düşüşle 1 senede eski kiloma geri döndüm ve bu durumdan çok şikayetçiyim. Tedaviye başlamam için emzirmeyi Bırakmam gerekiyor. Kızım çok düşkün o sürece nasıl gireceğim bilmiyorum. O sürece girmem lazım çünkü tedaviye bir an önce başlamalıyım. Sizce motivasyon eksikliğim mı var ne yapmalıyım nasıl başlamalıyım bu yola. Düşünmekten hiçbir işe başlayamıyorum. Hakkınızı helal edin düşünceniz varsa paylaşın lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Hiç mi yok :(
-Reklam-
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Post yukari. 

Ama nacizane tavsiyem cocuklarimizin tabiki anne sütüne ihtiyaci var ama ruhen ve bedenen saglikli olmamiz onlar icin daha iyi .

Demek istedigim onceligin kendin olsun. Yavrucak alisir bi sekilde.
0 oy
(5,158 puan) tarafından
Bulunduğun belediyenin psikoloğu ve diyettiyseni varsa gidip gorusebilirsin. Ben İstanbul'dayım büyükşehirin ücretsiz psikolog ve diyetsiyeni var mesela 
(2,662 puan) tarafından
Cnm merhba bnde istanbuldayım orya nsl gidebilrim
(5,158 puan) tarafından
Merhaba canım, İstanbul senin uygullamasini indir üye ol, arama kısmına İBB tıp merkezi yaz ve karşına çıkan ilçelerde sana yakın olana bakabilirsin randevu alıp gidiyorsun bende gidicem bir türlü gidemedim diyetsiyen için
(2,662 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(5,158 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 336 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sedeff (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
6 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy