0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından
Kız kardeşim  sünnetli bebeğime ve bana uyus bulastirdi ne kadar sürer gecmesi nasil çabuk iylesirim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah dusmanima vermesin çok geçmiş olsun eczaneye kükürtlü bir karışım hazırlat onlara söyle özel hazırlıyorlar bizde geçirdik ama o krem sayesinde atlattık. Kükürtlü sabun ile günlük yikanin ailecek o kremi sürün. Vücuduna duştan önce sirke sür 5-10 dk.beklet yıkan. Günlük kıyafet değiştirin günlük çarşaf değiştirin hepsini 60 derecede yıkayın herşeyi utuleyin koltuk halıları süpür ben fis fis ile halılara koltuklara sirkeli su karışımı sıkıyordm. Gerçekten çok yorucu bir hastalık Allah yardımcınız olsun 
(634 puan) tarafından
Bnmde piskolojim bozulducok kotu hissediyorum  kendimi
-Reklam-
0 oy
(419 puan) tarafından
Yemınle hayatımda gördüğüm en berbat illet nereden bulaşıyor kımden bulasıyor hıc bilmiyorsun bıle. Oğluna önce bulastı okuldan byladtı herhalde. Bır aydır perısan ettı bızı. O kadar yorucu bır parazıt ki... Özel karısım sipariş verdik artık instadan
(634 puan) tarafından
Belirtiler nelerdi bnm. Gogsumdeigneler  batiyor gibi  hafif sivilceler  var bide  ama  vücudun başka. Bir yerinde yokoglumdada kalçasının yukarısında vardisirkeli su ilekabarciklar gecti ama  sanki arada kaşımak istiyor bu belirtiler uyus belirtisi mi
(419 puan) tarafından
Baccakta popo üstünde kollarda varsa küçük ayrık ayrık mınık sıvılce gibi **** belırtısı
(634 puan) tarafından
Gesekur ederim
(419 puan) tarafından
Uyu. Z ıse hıc hastahaneye gıtme hastahanenın verıdhı dçılavlar bı ise yaramıyor internet üzerinden karısım yapanlar var onlara bak

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 134 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 179 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,911 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 261 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,911 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,096 soru