+1 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
İki hafta önce oğlum kusma ishalle acillik olduk .bir hafta sonra da ateşlendi ciğerlerine inmiş denildi. O gün de serum takılan her çocukta aynı şeyler vardı.gecen hafta kızım oldu aynı şekilde kusma .dün bir anda ateşlendi ve acillik olduk bu sefer kızıma ciğerlerine inmiş denildi.sanirim bir salgın var.dun de yatan her çocukta aynı şeyler vardı.

11 Cevaplar

0 oy
(4,341 puan) tarafından
Benim oğlum da hasta hiç ateşi olmadi önce öksürük başladı sonra grip oldu öksürdükce kusuyo doktor antibiyotik verdi onu da icmiyo sevmedi tadını 
(12,026 puan) tarafından
Canım önlemini al doktor değiştirsin antibiyotiğini
(4,341 puan) tarafından
Sadece balgam varmış çok şükür ciğerlerinde sıkıntı yok ama çok kötü öksürüyo
(12,026 puan) tarafından
Öksüren çocuktan korkma.
-Reklam-
0 oy
(12,040 puan) tarafından
Bizde de ateş ishal vardı. Adenovirüs geçirdik iki kez 3 kere hastanede yattık. Anlamadığım ciğerlere inen neymiş 
(12,026 puan) tarafından
Enfeksiyon ciğerlerine inmiş dediler
(12,040 puan) tarafından
He enfeksiyon yazmamışsın canım geçmiş olsun çok zor valla çocuklar hasta olmasın ya
(12,026 puan) tarafından
Biktm bacım bıktım.isyan etmek istemiyorum ama yildim
0 oy
(73 puan) tarafından
Bizdede ateş ve kusma vardi 2 gün öyle kötüydü sonrada grip oldu 2 gün sonra salgın var sanırım 
(12,026 puan) tarafından
Var bir salgın var
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Bizde de dirençli ateş öksürük kusma vardi kovid olmuş bebeğim  15 günde zor iyilestik hala balgam hırıltı devam ediyor .viral birşey de olabilir dikkat edin antibiyotik fayda etmiyor sa kovid olabilir yeniden yayıldı .
(12,026 puan) tarafından
Yok canım ediyor.dun gece hemen aldım antibiyotikigini hemen etki etti
(1,347 puan) tarafından
İyi bari en azından 3 gun kullanınca iyileşme olur .bizde 3 antibiyotik değiştirdik ateş düşmedi doktor viral panel diye bir test yapti kovid influenza adenovirus hepsini içeren sonunda bulduk sorunu .sizinki normal salgın dir su ara hastalık çok .geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir bebis
(12,026 puan) tarafından
İnşallah canim.allahta bir daha size yasatmasin
(1,347 puan) tarafından
Amin canım sağol inşallah
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Bizim buralarda da çocuklar hep hasta aynı belirtiler var 
(12,026 puan) tarafından
Çok daraldim artik.bir de bana geçerse yandım.zaten astimim
(1,464 puan) tarafından
Dikkat et kendine o zaman bende korkuyorum ki bebeğim 37 günlük bulasirsa diye kızım dışarda çok vakit geçiriyor bulasirsa zor atlatiriz gibi
(12,026 puan) tarafından
Çok korkuyorum vallahi.kendimden coucuklarimdan .
(521 puan) tarafından
Geçmiş olsun maske tak sen bulaşmasın sana canm
(12,026 puan) tarafından
Vallahi canim bulastiysa bulaştı zaten bütün gün ağız agizaydik
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Ya ne oluyo çocuklarimiza hepsi hasta  :'(
(12,026 puan) tarafından
Hastahanede yatıracak yatak yoktu.
(2,129 puan) tarafından
Bhep böyle olur muydu yeni yeni mi başladı ya düşmanlar ülkemizin havasına sis bombası atiyo hasta olalım diye deniyo ne kadar doğru bilmiyorum
(12,026 puan) tarafından
Ortalama iki üç hafta önce oğlum oldu.daha sonra kızımda oldu
0 oy
(11,060 puan) tarafından
Hiç bitmiyor ki bu salgınlar geçmiş olsun 
(12,026 puan) tarafından
Sağol canım yildim artık
0 oy
(14,124 puan) tarafından
Maalesef ıkı haftadır çekiyoruz oğlum bitti şimdi kızım kusma ateş ishalde bugün başladı
(14,124 puan) tarafından
Kaçıncı sınıf
(12,026 puan) tarafından
4 canim
(14,124 puan) tarafından
Bizim 1.sınıf yarında gıtmezse bu hafta ful gitmemiş olacak yapacak bişe yok  önce sağlık
(12,026 puan) tarafından
Tabi ki önce saglik
(14,124 puan) tarafından
Bır an önce sızde atlatırsınız inşaAllah
0 oy
(184 puan) tarafından
Var galiba benim bebede arada öksürüyor kusuyor huzursuz ya
(12,026 puan) tarafından
Bizimkilerde kusma olarak başladi.bir anda kustular.goturdum yedikleri dokunmuş dediler çünkü kanda birşey yok .sonra bir anda cigerde enfeksiyon dediler
(184 puan) tarafından
Ya böyle devam ederse götürürüm galiba bende
(1,552 puan) tarafından
Yeni mi oldu 1 hafta felan oldu mu
(184 puan) tarafından
Daha dün oldu ya 1 kere kustu sadece ama gece uykumuzda huzursuz diş çıkarıyor bi yandan 21 aylık
0 oy
(2,607 puan) tarafından
Benimkide aynı oldu 1 buçuk ay oldu belki ateş kusma atlatmıştık 2 gün önce yine aynı oldu bu kez daha çabuk toparladı şükür 
0 oy
(553 puan) tarafından
Geçmiş olsun benim oğlumda bişe yoktu perşembe günü sabah 8,30 kusmaya başladi gün boyu kustu öğlen sağlık ocağına götürdüm bebek arabasında uyudu doktor muane etmedi direk ilaç yazdı bir gün boyunca kusması devam etti akşamda ateş ve ishal başladi 37,30  ve 38 arası ben hemen ılık duş ateş düşürücü veriyorum inip cikiyor ateşi akşam 10,30 dan beri 12,30 kadar ağladı ne yapdiysak.susmadi etmedi annem annem diye ağlıyor , seside degismeye başladi doğal olarak ne verebilirim evde,  sesi degişiyor Allah'ım herkese şifalar versin çok zor ya çocuklar hasta olmasın valla 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,348 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 66 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
0 oy
7 cevap 156 göst.

Kategoriler