0 oy
742 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben hala sallayarak uyutuyorum uzun süre sallıyorum uyandikcada sallıyorum yani sallamaktan başka bisey yaptığım yok bu durum beni çok yordu artık siz nasıl uyuttunuz yada bana bir akıl verin kendi kendine uyumaya mi alıştırsam acaba

6 Cevaplar

0 oy
(771 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kizim. 14 ayini gecti ama    1 yasina girdi artik sallamyi biraktim  kendi uyuyo nennyaninda yatiyorum    bazen saladogim zamanalar ayaklarimin dermani kalmiyordu  artik. Maşllah nazR deymesin kendi uyuyo. Uykusu geldigi zaman yanina kiviriliyo yatiyo
tarafından
Hım anladım canım bende ünye de oturuyorum başka postta gördüm yazmışsın soruyum  dedim gelirsen beklerim buralarda da bir kapın var :)
(771 puan) tarafından
saol cannm gelirkn neden olmasn  2 3 sene gelemem ikinci kizim dogacak 3 ay snra   cocuklar kndini toparlayamadn biyere gidemem
tarafından
Haklisin canım olsun ben buralardayim Allah sağlık versin olursa da sevinirim haberleşiriz ;)
(771 puan) tarafından
Amin insslh bebegini dene uyursada uyumasada haber ver  insllh uyur
tarafından
tamam canım sağol haber edrim sana özelden :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
emerek uyuyor canim karni iyice toksa emmeye yeri olmuyo bazada dprt dönüyor iki saat falan ondan sonra uyuyo
tarafından
cok biliyor bu sipalar elada oglen uyumadi uyku gozude yok hala :)
tarafından
seninki kaç aylık kuzum
tarafından
on gün sonra 16 olacak canim ama hep ayni :)
tarafından
canım oyle deme ya valla korkuyorm zaten büyüdükçe düzelir diyorum daha da kötü oldu kızında çok tatlı maşşallah gündüz kac kez uyuyor canım
tarafından
genelde uyumuyor canim.bugun hic uyumadi hala oynuyo suan :)
0 oy
(168 puan) tarafından
 Beş buçuk aylıktan beri yanına uzanıyorum canım oynaya oynaya uyuyor. Hep aynı saatlerde karanlık odada uyutuyorum. Tek sorun birlikte uyumak canım
tarafından
canım işte erken alışmış  Benim^ 1 yaşını geçti bende kendi ke dine uyuşun istiyorum artık denicem bakalım inş ise yarar
(168 puan) tarafından
İnşallah canım üç saat sadece gece uykusu için sallıyordum çok zor Allah yardımcın olsun
tarafından
Bende bilirim kuzum  2 3 saat salladığımi hatta sabaha kadar sağol canim
0 oy
tarafından
Canımmmmmmmmmm nasılsınnn☀️☺️☺️❤️❤️

Kendi yatağında yatır bir iki defa alışınca yatağına yatırısırsın
tarafından
Bende özledim ☺️❤️❤️☺️dnee bakalım inşaşah başarırsın :))
Minnoş biraz kötü ya:/ geçen gece 5 de  ateşi 39.5 su hemen hastaneye koltuk doktor baktı bir eşyi yok dedi nalgamı falan var dedim bir şeyi yok dedi bugünde hırılrtısı başlayınca içim rahatlamadı hastaneye gittim ciğerleri dolmuş dedi:/ buhar makinası aldık 3 tane farklı serum 2 tanede antibiyotik verdi :/ bende hastayım bunun üstüne
tarafından
Allah Allah ya neden oluyor ki o kadar da dikkat ediyoruz ya çok geçmiş olsun kuzum ya ins düzelirsiniz ıhlamur içir arada sen minnoşa iyi gelir inş ben kahvaltıda hep veriyorum ❤
tarafından
Salgın var oradan buradan bulaşıyor işte :/ sağol canım içiriyorum bende ıhlamur ama faydası yok
tarafından
vardır canım boğazlarını yumuşatır sen içirmeye devam et bu ilaçlar falan nerden yapılıyor böyle şifalı bitkilerden :) ilacalr fayda etti mi biraz bari
tarafından
Aynen canım haklısın ☺️
Daha bugün hastaneye gittiğimiz için yeni kullandık dhaa ama geeçr inşaşah bir kaç güne
0 oy
(746 puan) tarafından
Emerek uyuyor ya da yanında uzanıp emzirerek uyutuyorum bu da benim için çok yorucu oluyor emmeden uyusun istiyorum 14 aylık oldu benim kızım da .
tarafından
Seninki de zor tabiki ama en azindan ke di kendine uyuyor canım ben saatlerce sallıyorum bu arada gündüz kac kez uyuyor vede yürüyor mu :)
(746 puan) tarafından
Kendi kendine uyumuyor canım illaki beni emecek kokumu alacak anca öyle uyuyor. Gün içinde 1 kez uyuyor o da 2 saat falan ondan sonra akşam bizle uyuyor saat 10 gibi uyanıyor.  10 aylık tan beri yürüyor canım çok yaramaz :-)
0 oy
tarafından
7 ayindan beri yanina yatiyorum uyuyor. Bence alistir sende hem sana yazik koca bebek zor olur sallamak

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,062 göst.
14 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤Alpi'nin Annesi❤ (1,932 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 211 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aslsmyr (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
26 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ruya123 (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,798 soru

24,077,413 cevap