Selam kızlar naptniz bugün
Akşam üzeri 5 buçukta işten geldim halıları kaldırmadan süpürge yaptım, toz aldım, Vileda yaptım halıları 3 gün önce kaldırdım.. neyse 2 makine çamaşır vardı onları katladim bı makine serdim . Börek sardım bide tatlı yaptım üstüne kendimi baya hamarat hissettim masaAllah diyin
Kendimi baya yordum bı heves geldi hadi temizlik yaptın üstüne de gir mutfağa dedim
Siz neler yaptınız kaç gündür yokum özledim
Hadi sohbet edelim ♥️ kocam bey gecede canım sıkıldı ♥️
Kızlar dün gece uyuyup kalmışım bugün de ancak girdim iş yerinde fırsat olmadı hepinize artı verdim hepinize kocaman kocaman
afiyet olsunnn
Eşim işten geldi daha yeni yemek yapıyorum oğlum bugün çok geç uyandı o da hala ayakta valla işte belim kopuyor
Ohhh ellerine kollarına sağlık canısı valla bizde sabahın köründe hastaneye gittim bebemi götürdük gelene kadar akşam oldu başım ağrıyor uyumak istiyorum ama benim cimcime uyumama izin vermiyor az kaldı bayilcam
Eline sağlık kız maşallah iyi yapmışsın bende canım birşey çekiyor onu düşünüyorum
Halimin kedimden farkı olmadığı için kedimin anlığı ile katılıyorum kış birden indi sanki tüm gün hiç ısınamadım
Masterchef açık tvde ıslak hamburger yiyorum
Temizlik yaptim geberdim az cocukla oy adik onu da kocam beyi de uyuttum
dersin baisna gectim az zikir kaldi bitirip kurana baslicam 1 saat calisirsam muk
1,493,308 soru
24,399,392 cevap
349,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın