0 oy
1,178 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Esimin dayisina geldik 11 den beri buradayız biran  önce evime gitmek istiyorum resmen ya yemek yiyoruz demin dayısı kucağına aldı acibiber turşusu veriyor ağzına tuz veriyor dayı verme diyorum gerisi de hahahha diye gülüyorlar sonra çocuk ağlamaya başladı sigara paketini verdi eline çıkardı kızım ağzına götürdü hemen çakmakla yakmaya çalışıyor esimin kucağında yapıyor bunu oda seslenme tabi g.zekali çakmakla eli yandı çocuğun bide öyle ağladı gözlerinden yaşlar alıyor resmen ya uyutacam iki küçük kız var geliyorlar yanımıza otruyorlar ablam uyutayım diyorum anlamıyorlar yaşlarda biri 8e gidiyor biride 3e sonra uyumadı içeri girdik dayısı diyor ki bana çocuğu bi rahat bıraksana kucağında gezdirip duruyor diyor sonra geldi kucağımdan aldı bende bakıyordum kaynanam diyor ki bidaha yakacak diye mı bakiyon diyor seslnmedim sonra düştü bide kendisini arkaya attı hepsi gülüyorlar sinirlerim bozuldu yaa  ben mı çok anormalim 

31 Cevaplar

0 oy
(327 puan) tarafından
Bu ne cahilliktir ya boyle insanlar niye yasarki
-Reklam-
0 oy
(2,953 puan) tarafından
Oldururdum tek cumle 
0 oy
tarafından
Abartmıyosunnn... ben olsam cingar cıkartirim beni kimse susturamaz. Onlar nasil bi dengesizmis ki cocuga boyle seyler yapiyolar sanki oyuncak bebek bu parcalarim valla kimse tutamaz beni 
0 oy
tarafından
Ne kadar saçma sapan hareketler çocuk desen çocuk değil .Sen çekiniyosun sanirim biraz :/ Eşinin biraz tepki vermesi gerekirdi kuzum :/
tarafından
Kendi tarafım olsa inan ki tepkimi gösterirdim canım ama esimin tarafı olunca bide dayısı ne diyebilirim ki :/
tarafından
Çok haklisin canım :/
0 oy
tarafından
Sen demek ki burda efeleniyorsun bir tek . Yine de uzuldum açikcasi cocuğa eziyet etmisler resmen afedersin ama esinde harbi oküzmüs ki ses çikarmamis: 
tarafından
Ben burada efelenmiyorum. Gerektiği gibi davranıyorum. Ayrıca adama nasıl bi efelik yapabilirim ki anlatsana biraz? Kendi tarafım olsa tepkimi gösteririm tabiki ama esimin tarafı olunca bide dayısı bisey desem kalkar bana orada vurur şiddete meyilli birisi zaten.
tarafından
Asil gerektigi gibi davranman gereken durumda oyle davranmamıssın. Allah sabır versin o zaman sana da cocuga yazik yaa adiler
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Valla benim burda hepsini parçalayasim geldi :angry:

0 oy
(749 puan) tarafından

Allahın dengesizleri çocuğu parcalamadigi kalmış al ellerinden :angry:

0 oy
(1,555 puan) tarafından
Hepsi kafayi yemisler ses cikarmak zor ama uzuldum yavruna yazik eziyey cekmis resmen oyle sevmek mi olurmus gerizekalilar
tarafından
Hepsi aynı halt maalesef ki eşimde aynı..
(1,555 puan) tarafından
Es cok onemli biliyo musun o arkandaysa ne seni ne cocugunu kimse ezemez uzemez. Esinle ailesini kotulemeden konus cocugun iyiliginden gir olaya insallah anlar.
0 oy
tarafından
Eğer sen şimdi korumazsan çocugunu büyüyünce nasıl korucaksın dilin çıksın biraz :/
0 oy
(147 puan) tarafından
Çok üzüldüm günah bebeğine. Allahin geri kafali cahilleri.. Şuan orda iyi duruyosun kak git bidada gitme o eve. Dayiysa dayiligini bilsin gerizekali adam!

Yerinde olsam esimi mahvederdim ! Çocuk konusunda otoriterim  ben valla yoksa millete bıraksak ooo. Benden habersiz ne benim ailem ne eşimin ailesi bisiy veremiyor. Gecen kayinpederim

Bisiy vercek olmuş tabi korkudan verememis annen beni mahfeder oğlum diyo bende güldüm bi çocuğa annesi hayir derse baskasi evet diyemez saygili oluncak bebegim ne yer ben karar veririm dedim. Bikere esimin babasi kizacagim bisiye yeltendi bende direk esimin suratina baktim ters ters hani bisiy de diye baktim demedi. Kalktim aldim cocugumu gittim odama. Sonra esimin de canina okudum agzinmi yok senin diye hic affetmem tavrimi koyarim. Daha oncede deli gibi cirladiydim esimle babasina cunku bisi vermeye  yeltenmislerdi sinir krizi gecirdim hayir dedikce kayinpeder guluyordu bidada yapamadi.Alttan alsam neler yedircekler tahmin edemezsin. Bu kötülüğü yapmalarina izin verme yavruna vallahi bi akilli yok çevremizde 
0 oy
(216 puan) tarafından
Saat dörtten beri hemen hemen ona yakın şeyler yaşıyorum çocuk kendini parçaladı onlar hâlâ elden ele veriyor ağlasın kucaklama diyor kayinpederim bi evime gideyim başka birşey istemiyorum 
tarafından
Ay ya bizimkilerde diyor onu azıcık ağlayacakmış öyle şey mi olur ya ne biçim insanlar

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 963 göst.
23 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 966 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 398 göst.
13 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hdyemeryem (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 287 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,389 soru

24,057,588 cevap

329,978 kullanıcı

...