0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (622 puan) tarafından

imageNaptınız kızlar ben kendime izin verdim bugün eşim akşam vardiysında dünden yemeklerim var oğlumla ikimize kızımda gece uyutmadı bugün sadece bi topla süpürge tut yaptım bide çamaşır attım bi kahve içiyim dedim sizler napıyosunuz bittimi işler ( ilk deda kahve postu attım onuda yan attım düzeltemedim :) )

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dsha napcan baci izin deyince bende fil yatis sandim afiyet olsun benim de temizlik gunum sabshtsn saglikocagina gittik geldik geleli ugrasiyorum bitiremedim yemeklari pisirdim 3 odayi topladim gerisi kaldi cocugun uykusu geldi uyursa devam etcem insaallah
(622 puan) tarafından
Uyur inşallah canım benim kızım da asla uyuyan bir bebek değil 15 dakikayı asla geçirmiyor tık diye hemen uyanıyor valla elimden geldigince yetişmeye çalışıyorum ne yapayım
tarafından
Masaallah sana rabbim guc kuvvet versin
(622 puan) tarafından
Amin canım benim cümlemize inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,390 puan) tarafından

Şuan o kadar ihtiyacım var ki :(

Bebemi uyutmaya çalışıyorum bana mısın demiyor .kaç saattir uyanık. Evimi b ok götürüyor. Uyusa başlasam

(622 puan) tarafından
Gel canım ben yapyım Sağlık olsun da görürsün boşver bacım temizle temizle hergün aynı benim kızımda aynı biraz oyuncaklarla oyalıyorum henüz 5 buçuk aylk kolikti birde uyur inşallah en kısa zamanda sende işine bakarsın canm
(2,390 puan) tarafından
Umarım canım. Hala sallıyorum beşikte kaldırmış kafayı gülüyor bana hiç yatacak gibi değil
(622 puan) tarafından
Ay bebelerin bu huyuna bayılıyorum benim kızımde öyle seninki kaç aylık bakıp gülüyor uyutsan bi dert uyutmasan bi dert
(2,390 puan) tarafından
8 aylık ama canımı okuuyor kız. Vala kolum koptu saallamaktan sanırım uyumayacak. Ben kalkayım en iyisi
0 oy
(13,440 puan) tarafından

image

image

anladin sen onu :D
(622 puan) tarafından
Anladım canım kolay gelsin :)
0 oy
tarafından

image

afiyrt olsun 
(622 puan) tarafından