0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından
Doktor bebeğin çok fazla sorunu var dedi alalım dedi ya da karında ölebilir dedi doğada ölebilir dedi çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum aldırmayı düşünmüyorum ama karnımda ölürse nasıl alırlar sezeryanla la 5 aylık sırtında açıklık var beyinde sıvı var o sıvı beyninden alıyor sırtından çıkıyor 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allahim yardimcin olaun canim cok zor durum

Benim hamilelikte kanamam coktu .. düşük ola bilir demisti doktor.. süni sanciyla dogurturuz seni demisti..allahima binlerce kez şükürler olsun düşük olmadi ..

Yqni büyük ihtimal suni sanciyla dogurturlar.. inşallah sag salim dogar yaa cok üzücü 
-Reklam-
0 oy
(22,334 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin yavrucuga. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sezeryan konusu hakkında bilgim yok
0 oy
tarafından
ilk bebeğinse suni sancı verirler. çok zor bir durum Allah yardımcın olsun
(1,451 puan) tarafından
İkinci ilk Sezeryan oldu
tarafından
o zaman bunu da sezarlanla alırlar. küçük diye belki denerler normali ama bilemedim. Allah sabır versin
0 oy
tarafından

Allah'ım ne kadar kötü bir durum :(

Rabbim inşallahhhhh sapa sağlam bir evlat doğurmayı nasip etsin ❤️

(1,451 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(2,051 puan) tarafından
Yengeme de beyninde su var demişlerdi ama yine de doğurdu. Herhangi ne bedensel ne de zihinsel bı sıkıntısı yok çocuğun. 18 yaşında şuan. 
(1,451 puan) tarafından
Sırtında da açıklık var dediler çok dediler dua edin bana bebeğim sağlıkla doğsun inşallah
(2,051 puan) tarafından
Yavrun sağlıcakla doğar inşallah ❣️
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Benjmde kızım sırtı açık doğdu ve kafası su topluyordu olur yaşamaz dediler doğuma kadar piskolojim. Bozuldi ben aldırmadım çok şükür şuan 4 buçuk yaşında 
(1,867 puan) tarafından
Ha bu arada canım doktorların bana dediği oturamaz yemek yiyemez göremez sizi duyamaz zihinsel engelli olur yatağa bağlı kalır ömür boyu sizi suçlar sen bencil bir annesin sırf çocuk sahibi olmak için. Bu çocuğu doğuruyorsun diyen doktorlar iki yakaları bir araya gelmesin neler neler dediler ama çok şükür zeka geriliği de yok görüyor duyuyor yemek yiyor oturuyor gitmek istediği yere emekleyerek gidiyor yatağa bağlı bir çocuk asla değil sakin doktorlari dinleme kimse kusura bakmasın ama engelli çocuk olunca doktorların tavrı degisiyor aldırmam için ne yalanlar souluyorlar kendk doktorum vardı hep yanına giderdim çok iyiydi takı ultrasyonda kızımın engelli olduğunu görene kadar sonuç ne mi oldu beni odasından kovdu git başka hastaneye aldır gelme buraya dedi
(1,451 puan) tarafından
Bana da kararını ver gel dediler çok zor rabbim sağlık versin çocuklarımiza
(1,867 puan) tarafından
Allah razı olsun canım doğumdan sonra sırttan ameliyat oluyor ya sinirlere dokunulmadiysa ümit var bizim sansimkz suan sinirlere dokunulmamış bu sene ameliyat olacak doktor sinirlere zarar vermeden keseyi içeri koyabilirse ümit var koyamazsa malesef yok
(1,867 puan) tarafından
Doktorların korkunç tavırlarıyla karsilacaksin sana çok kötü şeyler söyleyecekler süreç çok zor ben hamileyken burnumdan getirdjler doğuma kadar hastaneye gitmedim haraketlerini kontrol ettim hep bu tür seylerle karşılaşınca sabret canım hadlerini bildir zamanında ben dildiremedim şimdiki aklım olsa hepsini davalık ederdjm o hastaneyi başlarına yikardim hele biryane ******** doktor zorla beni doğuma almak istiyordu 7 aylık aldırmak icin
(1,451 puan) tarafından
Rabbim yardımcıniz olsun inşallah herşey yorunda gider yürür kızıniz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 547 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 281 göst.
3 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
4 cevap 185 göst.
16 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Citipiti (4,930 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,461,572 soru

23,960,109 cevap

325,597 kullanıcı

...