0 oy
712 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Izleyen varmıydı bu yıl ilk ünlüler yarışmacısı ersin korkut ve Uğur pekkan mış ben ünlüleri tutuyodum geçen yıl izlemedim ama bu yıl izliycem siz hangi takımı tutuyodunuz :)

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Geçen sene Türkiye Yunanistandı, bu sene izlemem herhalde sıkıcı oluyor bir yerden sonra. Bir de hep aynı şeyler, kesin kaoslu zamanlar olacak acaba izlesem mi? :D

tarafından
Bilemiyorum bende bakacam ama bakdım sarmıyo izlemem geçen yıl izlemedim çünkü Şubat ta başlıyomuş
-Reklam-
0 oy
tarafından

ooo izlememmii yaa iple cekiyorum başlayacağı tarihi a gecen sene hic sevmemistim formati degistirmislerdi ya 

adem kilicci ya bayiliyordum kac defa oy attım ona unideyken:D

tarafından
Aynen yaaa, geçen sene mahvettiler formatı Türkiye Yunanistan birleşti resmen. Reytingler düşünce öyle bir şey yaptılar herhal de :D
tarafından
Bu yılda gelse keşke adem kılıçcı avatar atakan Doğukan Manço özellikle şahane birde havuç one hızdı mübarek bu yılda bakarım eğer güzel olursa izlerim yok sarmassa izlemem gene
tarafından
keske bu yıl da gelseler super olurdu
tarafından
Bencede cok çekişmeli geçer
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Yok kiz kim kazancak diye stres yasiyom kalbim küt küt atiyo izlemiycem
tarafından
Bende çok sinir oluyodum ama geçen yıl izlenecek gibi değildi yani bu yıl bakalım ne olcak
0 oy
(558 puan) tarafından

Ben hep gonulluleri tutuorum ama unlulerden sevdigim kisilerde oluor. Ersin korkutu da hic sevmem:blink::sick:

tarafından
Komik adam ama yani çok halsiz gibi duruyo yapabilirmi bilmiyorum ilk haftalarda elenir gibime geliyo ummadık taş baş yaracakmı bakalım
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Eskiden iyidi artık bi yerden sonra sarmıyor hep aynı şeyler senelerdir tekrar edip duruyorlar bi izleniyor diye de bukdr yapılmaz bisi.d
tarafından
Hani hep değisik olsa neysede hep aynı kişiler olduğu için insanlar istemiyo aynı şeyleri bakalım bu yılda neler olcak
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Ersin Korkut ta hiç survivor tipi yok :) uzun kalırsa zaten bi deri bi kemik kalır :)
tarafından
Hahaa zannetmem ben okadar kalsın mucize olur adı :) ersin korkut gel beni korkut :)
(2,266 puan) tarafından
Bencede )
:))))
0 oy
tarafından

Aman yari çıplak ben izlemiyom valla eskiden Babam gil bakardi hele esim varken cokkkk kislanirim hsyatta acmam:D

tarafından
Hahaa valla hiç açık olmaları dikkatimi çekmedi yarışmaya odaklıydim hep ben:)
0 oy
(57 puan) tarafından
Ben bastan sona izlemistim.

Katerina Dalakayi tutuyodum. Afroditi de seviyodum ama Hikmetten nefret ediyodum
tarafından
Adam çok iyi yarışıyodu ama tabi ben izlemedim bozduydu iyice hiç izlemiyodum
(57 puan) tarafından
Yarismasina bisey demem. Ama surekli kiskirtiyodu insanlari :) ozelliklede kaybedince. Karakterini sevmemistim yani.
0 oy
tarafından
Hiç kaçırmam başlasa keşke hep ünlüleri tutuyorum ama yarışmacıları bilmediğimden favorik kim bilemem
tarafından
Ersin korkut varmış şubatta başlıyo muş
0 oy
tarafından
Ben her yıl izliyorum sürekli gönüllüleri tutuyorum
tarafından
Bu yıl eğer güzel olursa izlenir umarım hüsran olmaz
tarafından
Bakacaz artık
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Ben artık izlemiyorum onu sıktı :)
tarafından
Ben geçen yıl izlemedim bu yılda bakcaz nasıl olcak
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ben şimdiye kadar hiç 1 bölümünü bile izlemedim yarı çıplak çamurların içine giriyorlar anadan üryan görünüyo midem bulanıyor 
tarafından
Şimdiye kadar hep izledim bitek geçen yıl izlemedim bu sene de hoşuma gitmesse yine izlemem

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 237 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (540 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 736 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,305 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fehimeecrin (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 284 göst.