0 oy
246 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya su hayat çok boş kısa hiç ben bugün hicbiseyi düşünmemeye karar verdim kendimi üzmemeye herkese can sıkmayacagm artık herkesi Allaha havale ettim içim rahaaat aman kızlar salıverin ya kaynana şunu yapmış elti bunu demiş kocam laf söylemiş bosveriiinn gitsin nasılsa can sıksanda sıkmasan da aynı 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şuu kafadan istiyorumm link varmı :)) 

Haklısın canim gerçekten öyle yapmak gerekiyor 
tarafından
Ah atabilsem link sana:)) öyle kuzum ne gerek var ki
-Reklam-
0 oy
(3,645 puan) tarafından

Böyle söyleyipde içten içe dertlenen ben 8-)

tarafından
Yaa oda kötüü:)))
0 oy
(1,837 puan) tarafından
Çok haklısın valla canım. Tak tak nereye kadr sonra da hasta oluyorz işte 
tarafından
Zarari kendimize bacım
0 oy
tarafından
Benimde uykudan gözüm acilmiyor dertsiz olduğumdan değil uykuyu çok severim hele ki kış geldimi :D Allah yardımcın olsun biraz yoga egzersizleri yapmayı dene kafamı meşgul edecek hobilerle uğraş kendine zaman var en başta olaylar sıcaksa hazmetmen için biraz zaman gerekiyor 
tarafından
Aayyy bu beennn bende çok severim uyku :) kuzum şuan derdim yok şükür varda takmamaya karar verdim ama yinede uygularım çok uyumak da istemiyorum ama kafayı yastığa daha yaklastirirken uyku giriyor bedene :D
tarafından
Ben kıs geldimi uyku delisiyim çocuklarımı da kendim gibi alistirdim akşam 8 buçuk olunca tavuk gibi ailecek uyuruz :D
0 oy
(252 puan) tarafından
Kolay kolay hiçbir şeyi kafaya takmamak vallahi hemde hiiiic eşimde senin gibi olsam der ama yok istemem gamsizsin der ben napim millet şunu demiş bunu demiş ne düşüncem olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım valla eşimde çok takar çok düşünür herseyi 24 yaşında saçında beyazlar belli valla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 320 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 625 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,376 göst.
22 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.