0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar internetten araştırdım, birçok yerde adet öncesi gelen akıntı diyorlar, başka sitede gebelik olabilir diyor:( adetime 2 gün kala sadece bir gün çok hafif kahverengi  leke tek geldi. İki gündür adetim gecikmiş daha adet olamadım. Gebelik olmasından çok korkuyorum. Çünkü daha bebeğim 3 aylık. Korunuyorduk aslında olabileceğini düşünmüyorum da. Başına gelen oldu mu?

5 Cevaplar

0 oy
(4,683 puan) tarafından
Benim yengem de düzensiz adet görmeye başladı senin gibi leke vardı hatta buraya da sormuştum testte çok silik çıkmıştı ama bir daha ki ay tekrar yaptı testi şuan 3 aylık hamile. 
tarafından
Belki o korunmuyordu, yani çocuk düşünüyordu o yüzden hamile olmuş olabilir. Ben nedense kabullenmek istemiyorum çünkü bebeğim 3 aylık ve biz korunuyorduk zaten düşünmek bile istemiyorum, yine de her şeyin hayırlısı olsun
(4,683 puan) tarafından
Evet o korunmuyordu istiyorlardı zaten. Sen nasıl korunuyorsun canım her koruma yöntemi de fayda etmiyor
tarafından
Perzatif+ geri çekilme . Zaten ben 40'tan sonra adet olmadım en son 33 gün önce oldum. Daha gidip spiral taktıracaktım.
(4,683 puan) tarafından
Belki yoktur canım her lekelenme de gebelik belirtisi değil zaten yeni sayılır daha doğumun düzene oturmamasi normal
tarafından
İnşallah yaa
-Reklam-
0 oy
(15,271 puan) tarafından
3 gün kala kahverengi leke geldi hatta ben test yapmıştım aaa regl oldum dedim. Yerleşmeymiş 23 haftalık gebeyim şu an
tarafından
Peki adetten kaç gün önce o lekelenme geldi sizin?
tarafından
Test yaptığınızda gebelik gözüküyor muydu?
(15,271 puan) tarafından
9 u beklenen regldi. 6 sında geldi 5 i ya da 4 ünde kaset testte gördüm. Yani 4 gün önce kaset testte öğrendim. ÜÇ gün önce geldi reglden
tarafından
Hm anladım sağol yorum için
0 oy
(2 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benimde aynı sonuç ne oldu tahlil yaptırdınızmı

0 oy
(2 puan) tarafından

Merhaba şu an benim de beklenen adetim 18 i 2 gün önce yani dün kahverengi bi akıntı geldi ben regl akıntısıdır dedim hemen arkasın dan reglim devam ederdi ama biraz kahverengi sulu akıntım oldu kasık ağrım sancım da yok  ve bitti bugün hiç bişey yok ilk defa böyle bir gecikme yaşıyorum çocuk istiyorum sizce hamile kalmış olabilirmiyim erken gebelik testi yapmalımıyım çıkar mı testte veya kan tahlili yaptırsam 

0 oy
(24,462 puan) tarafından

Üç aylık çocuğun varsa düzenli adet görmüyor olabilirsin doğru bir yöntemle korunduysan bir şey yoktur ama yine de emin olmak için kaset test yap 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy
0 cevap 42 göst.

Kategoriler

1,477,045 soru

24,177,594 cevap

336,195 kullanıcı

...