0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (11,173 puan) tarafından
Kizlar benim ogluşlarim biri 4 diğeri 2 yaşında bebekliklerinden beri asla ayaklarında çorap panduf tutmazlar.ben nasıl aliştircam bunları dışarı çıkınca ayakkabı içine giyerler evde asla tutamıyorum ayaklarında çorap. Panduf aldık birlikte onlar seçti hayvanlı figürlü falan ama 5 dk ya durur ayaklarında ya durmaz. Nasıl alışır bunlar çoraba 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkiler de  ilk seviyorlar sonra babada çorap görmeyince çıkarıp atıyorlar
tarafından
Bizde akşama kadar sorun yok :D ben çorapla gezince çıkarmıyorlar ama babaları geldiği an ufaklık sürüne sürüne atıyor büyük de çeke çeke:D bizde de yelek hiç durmaz giydirince çıkarcam diye yerelere atıyor kendini
(11,173 puan) tarafından
Yelek de giymezler anacim ne güzel yelekler ördü sipalara ama yok onu da çıkarıp atıyorlar
tarafından
Erkek mi diyecektim :D oğluşlarım yazmışsın erkek anası olmak zor be bacım neden diye sorma yaram derin nxbshs
(11,173 puan) tarafından
İkisi de erkek hemide :D ahh bacım ahhh ana olmak zor ama erkek anası olmak ×2 zor iki erkek anası olmak ×5 zor :D
tarafından
Bende de iki tane erkek var ahh ahh :D
-Reklam-
0 oy
(7,002 puan) tarafından
Benimkide giymiyor sabahtan beri kacinci giydirisim arkami dönmeden cıkariyor 
(11,173 puan) tarafından
Aha valla bende öyle günde en az 10 kez ben giydiriyom onlar çıkarıyor. Hoşlarına gitsin sevsinler diye çorabı pandufu alırken birlikte seçtik üstünde figür karakterler var Spiderman süpürmem arabalar cart curt ama yok 5 dk max
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Sevmeyen birine bir şeyi sevdiremezsin ki. Bazı insan çok sever, bazısı nefret eder 
(11,173 puan) tarafından
Alışır belki diyorum da alişmiyolar.
(3,316 puan) tarafından
Benim babannem 75 yaşında hâlâ nefret eder çoraptan. Kocamda ağustos sıcağında bile çorap giyer mesela
0 oy
tarafından
Hasta oluyorsun diye diye bir tık alıştı o çıkarıyor ben giydiriyorum
(11,173 puan) tarafından
Bizimkiler hasta olmaktan da korkmuyor ki bacım bişi olmaz doktora gideriz diyo :D sen yeni kullanici ama eski Nuray mısın
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Kız brnimki 11 aylık o bile durdurmuyo :) ya kulotlu corap ya da corapli pijama alti giydiriyorum.
0 oy
tarafından
Bnm büyük oğlan yazın bile giyiyor . Çorap dayanmiyor. 

Acaba başkasında görseler giymezlermi

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 464 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
0 oy
3 cevap 170 göst.
7 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde SevdeF (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.

Kategoriler

1,471,149 soru

24,094,817 cevap

332,015 kullanıcı

...