0 oy
398 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
SjsjsJajsjjsjsjsjsjsjs

6 Cevaplar

+2 oy
(111 puan) tarafından
Aşkım yapacağın tek sey bosanmak. Emin misin takip et bu diyeceğim ama sürekli normal olmayacak derece de tartisiyoruz diyosun. Valla bu şüpheyle ve kavgayla omur gecmez .bi aldatma olmasa bile ben evli erkeğin telefonunda yabanci kadin olmasini hic doğru bulmuyorum bu bilr bana gite aldatma.bence uygun dille acik acik soyle ve duruma göre ayril

Allah kolaylık versin
tarafından
Aynen öyle doğru.  Önceden de yaşadık balım çocuklarım için affettim şimdi tekrarladı ne olacak bilmiyorum :(
(111 puan) tarafından
Yavru belki diyeceksin ordan demesi kolay diye ama cocuklarin senin huzurlu ve mutlu olduğun yerde mutlu olurlar bazi ayrılıklar cocuklar icin de hayırlıdır nasil nerde mutluysan oyle yap oyle ol kimse senden ve cocuklarindsn önemli degil ♡
-Reklam-
0 oy
(6,776 puan) tarafından

Bu yeterli bir Bilgi değil bende aramaları silerim arama dokümanlari çıkarsak bir dünya yabancı erkek numaraları var kayıtlı olanlar var sadece dün parkta otururken 4 yabancı erkekle konuştum telde bunlar işe yaramaz 

tarafından
Yani sürekli aranıyorsa bence şüphelidir benim telefonumda hiç bulamaz mesela böyle bisey
(6,776 puan) tarafından
Sürekliyse yorumsuz cnm o Zaman çünkü illaki yabancı biri aranıyor o yüzden demiştim ama kadın şüpheleniyorsa doğrudur rabbim yardımcın olsun inşallah
tarafından
Amin canm inşallah. Ne zaman şüphelensem bisey cikiyor :(
(6,776 puan) tarafından
Zor bir durum gülüm inan ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim doğru yoldan ayırmasın inşallah
0 oy
(1,505 puan) tarafından
Sildiği numara çokmu yoksa sadece bir numarayımı silmiş  eğer tek numaraya al numarayı araştır derim ama birsüra numaraysa arada temislemiştir bende yapıyorum çok kalabalık görünüyor msj arama kaydı silerim bunlerı yani birbürü yabancı numaralarda arıyor sonuçta niye dursun telimde bankasıydı kargosuydu derken oo eme o ppsi kız resmi olana takıldım bak bakamadınmı nasıl biriymiş konuşma varmıydı diye incele o numarayı bi al araştır bence sonrada yok ortalığı et ağzına kim kpeksin sen de ama imdi bişey bilmeden ortalığı yıkarsan suçlu olursun kanıtlayacak net birşeyin yok çünkü 
tarafından
Aynen öyle haklısın kuzum yanj baktığım da hep konustugu numaralar iş yeri dekiler ama bu numara ile konuşmuş konuşmuş silmiş defalarca konuşup defalarca da silmiş bide bu aralar telefonunu ne zaman elime alsam bi bahane bulup biraktiriyor direk ver demiyor ama bi kahve yap bi su getir vs. Diyor bırakıyorum haliyle
(1,505 puan) tarafından
Gece uyurken bak telefonuna fotoğrafını çek o numaranın wpdeki o kızında resmini al bi bak etrafında varmı işyerinde falan öyle biri ara kim çıkacak numaraya bu bak en son konuşma tarihini not et bi iki gün sonra tekrar bak yani konuşma olmuşmu diye emin olunca vur hepsihi yüzüne ağzına geleni saydır
0 oy
(4,235 puan) tarafından
Bunu öğrendikten sonra boşanacaksan tekrar al telefonu karıştır ama uok bosanamam gidecek yetim yok vs diyorsan görmezden gel zaten daha önce yapmış affetmissin o da yine affedersin diye düşünüyor ve öyle düşünmeye devam edecek o yüzden en azindan bilmemek acını azalatir
tarafından
Gidecek yerim var şükür canm annemler arkamda . Ya zaten gitmiyor bizim evliligimiz zorlaya zorlaya gidiyordu buda sebep olacak sanrm
0 oy
tarafından
Bir kere yapan 100 kez de yapar özellikle de ortada  affeden bir kadın varsa..
tarafından
Çok doğru
0 oy
(1,878 puan) tarafından
Boşanmak gibi bir sonuca varmayacaksanız bence hiç kurcalamayın
tarafından
Neden böyle dusundun ki cnm
tarafından
Neden böyle düşündüğünü sordum kuzum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,723 soru