0 oy
274 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız ablamlar bugün bana sürpriz yaptılar ve geçen paylaşım yapmıştım nişan için bana gönül koyma muhabbeti vardı oturduk konuştuk ablam açık açık gelme altı üstü bi yüzük takılacak 1 saatlik bir olay için ne masraf yapmana değer şuan için nede bu halde kendini yormana değer evet bütün kardeşlerim yanımda olsun isterim ama sana bu halde eziyet edemem dedi nişandan sonra tolga alir nişanlısını senin yanina gelir dedi baya konuştuk ortaya atılan bir yalan mis keşke arayıp ablama ben sorsaymisim onun için kızdı normalde o çeneni kapatmasın niye beni aramadın dedi bi kaç gündür telefonunu açmıyordum diğer Ablamla konuştuk oda dayanamamış Sakarya'dan çıkmış İstanbul'a gelmiş Rabbime şükürler olsun ailemden yana eşten yana çok şanslıyım bunu bir kez daha anladım 

2 Cevaplar

+1 oy
(30,221 puan) tarafından

Konunun bire bir muhattabi ile görüşmeyince böyle oluyor zaten yine gelmesi iyi olmus

(6,777 puan) tarafından
Gerçekten iyi oldu 1 haftadır içim içimi yiyor du
-Reklam-
0 oy
(3,368 puan) tarafından
Aleyküm selam. Gözün aydın cnm. Zaten derler ya kardeşler kavga etmiş,deliler inanmış diye :))
(6,777 puan) tarafından
Gerçekten öyle cnm bizim aramızda tartışma da yoktu ben bi duyum aldım kırıldım telefonları açmadım oda kalkmış gelmiş diğer ablamla
(3,368 puan) tarafından
İyi yapmış,düşünceli biriymiş

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 269 göst.
11 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,508 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
0 oy
15 cevap 956 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 352 göst.
23 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayliz.0 (425 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,323 soru

24,152,428 cevap

334,980 kullanıcı