0 oy
274 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (48 puan) tarafından
Bildiginiz dilek yada istek duasi zikri falan varmi varsa yazarmisinix'))

4 Cevaplar

+1 oy
(14,126 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Hacet duası var canım

“Lâ ilâhe illallâhu’l-halîmül-kerîm.

Sübhâne rabbi’l-arşi’l-‘azîmi’l-hamdü lillâhi Rabbi’l-‘âlemîn. Es’elüke mûcibâti rahmetike ve ‘azâime mağfiratike ve’l-ğanîmete min külli birrin ve’s-selâmete min külli ismin. Lâ tedağ lî zenben illâ ğafertehû velâ hemmen illâ ferractehû velâ hâceten hiye leke ridan illâ kadaytehâ yâ erhame’r-râhimîn.”

• Anlamı

Kerim ve Halîm olan Allah’tan başka ilâh yoktur.

Yüce Arş’ın Rabbi olan Allah, her türlü noksanlıktan münezzehtir. Âlemlerin Rabbi Allah’a hamd olsun.

Allah’ım! Rahmetini gerektiren şeyleri, kesin affını, her iyiliği elde etmeyi, her günahtan uzak olmayı senden dilerim.

Ey merhametlilerin en merhametlisi! Affetmediğin hiçbir günah, feraha çevirmediğin hiçbir tasa, senin razı olduğun şeylerden karşılamadığın hiçbir ihtiyaç ile beni baş başa bırakma.” (Tirmizî, Salât, 343)

Namazınada nıyet eder arkasından bunu oku canım

(14,126 puan) tarafından
Hâcet namazı dört veya iki rek'at olarak kılınabilir. On iki rek'at kılınabileceği şeklinde de rivâyet vardır. Bu namazı dört rek'at kılacak olan kişi, birinci rek'atında Fâtiha sûresinden sonra üç defa Âyetü'l-kürsî, diğer üç rek'atında da birer Fâtiha ile birer İhlas, Felak ve Nâs sûrelerini okur.
(48 puan) tarafından
Anladim tesekkir ederim allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
(167 puan) tarafından
70 defa ya Allah, ya rahman, ya rahim,ya kavi,ya kadir oku cok etkilidir 
(48 puan) tarafından
Hepsini ayri ayrimi
0 oy
(123 puan) tarafından
Ya mütekebbir zikri ♥️

Ben çok yanıt aldığıma inanıyorum bu zikre
0 oy
tarafından
düzenlendi

Himmet (yardım isteme) salatı.

"Essalâtü vesselâmü biadedi ilmillâhi aleyke ve alâ êlike yâ rasûlallâhi eğısnî (s peltek) serîan. (S keskin)"

(Allahü tealanın malumatı sayısınca salat-u selam senin ve ehli beytinin üzerine olsun Ya Rasulallah! Sen bana süratle yardım et!)

Her kim bu salatı en müşkül durumda veya bir haceti giderilsin istediği için okursa, daha okuyuşu bitmeden Allah, Rasulünün hürmetine o kimseye yine Rasulullah (sav) aracılığıyla yardım eder.

Kötü bir istek için okunmaz.
(48 puan) tarafından
Canım 20 gun sonra bebisiin kan testi cikacak onun icin istedim
tarafından
Yok bitanem şahsına söylemedim, belirtmem gerekiyor diye yazdım. Rabbim hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle tertemiz çıkarsın. Amin.
(71 puan) tarafından
Tek seferlik mi okunuyor
tarafından
İstediğiniz kadar okuyabilirsiniz
(71 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 589 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 563 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Buket0606 (325 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 168 göst.
13 Haziran 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Ayasa (1,304 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 553 göst.

Kategoriler

1,469,390 soru

24,071,645 cevap

330,688 kullanıcı

...