0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (14,125 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar canlar

Çocukların birini okula bırını kursa yolladım 

Havada soğuk ben yatar ☺☺

image

6 Cevaplar

+1 oy
(123 puan) tarafından
Hayırlı, huzurlu cumalar inşallah ♥️
(14,125 puan) tarafından
Amin canım❤
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hayirli cumalar Can

Bende kalktim bi kahve içecem
(14,125 puan) tarafından
Sanada afıyet olsun canım ben bugün geç kalktım kahvaltı yapcam
+1 oy
tarafından
Hayırlı cumalar canım ohhh iyi uykular ☺❤
(14,125 puan) tarafından
Saol canım benım iyi uyumuşum ☺☺❤
+1 oy
tarafından
Hah tam olarak rahata ermek bu oluyo heralde bende bi okula salsaydim kesin 12ye kadar yatardim :) hayirli cumalar canim 
(14,125 puan) tarafından
Bugünleri hakettım sonuna kadar ☺☺şimdide keyfini sürüyorum darısı başına ☺☺
tarafından
Ay insallah canim benim bitane valla ikinciye cesaret edemiyorum
(14,125 puan) tarafından
Bende ne cesaretle ıstemişsem kızım 1 yaşına girdiğinde ben hamıleydım isteyerek bıde ☺ikiz gibi büyüttüm ama sonunda rahata erdim azda olsa☺
tarafından
Oyle deme banada o mantikli geliyo bu ara gec bile kalmisim gibi hatta niye biliyo musun senin postundsn sonrs baska post gordum kadin buyugu okula gotururken sabahin korunde 2 bucuk yasindakini de goturuyomus cocugu uykudsn uyandirip sogukta bi de yol dikmis onu gec merdivenmis bebek aeabasina koyamiyo birakacak kimsesi yok deprem bolgesiymus evde talniz birakamiyo napsin catlasin mi kadin cok uzuldum halinr seninkilerin yaslari yakin elinden tutup goturmussundur ertesi seneye ikidi bir gider zaten oyle daha iyiymis bende oglan bi okula baslasinda oyle yaparim diyodum yapamam valla
(14,125 puan) tarafından
Evet canım gördüm o postu ben hep geleceği düşündüm böylesi daha iyi oldu benım içinde.. Kızım hiç tek kalmadı kardeşiyle hep oynadılar sende yap kız bır tane ☺ikisi birlikte büyümesi daha mantıklı zor oluyor ama en azından birden çıkıyo zorluk
tarafından
Ya bi ysnim yap ciksin diyo bi yanim maddi manevi yetemezsen diyo bi yanim deli gini cocuk istiyo bi yanim bi tane yeter diyo hem ben bunu kime birakip kontrole doguma gitcem ki kaynanama guvenmiyorum ve biz cocuk yuzundrn cok sorun yasadik tekrar bastan baslamak istemiyorum
(14,125 puan) tarafından
Canım sen bilirsin senın hayat şartlarını bilemem senın için hakkında hayırlısı neyse o olsun ama kardeş candır ☺
tarafından
Oyle de iste ama benimki nasil kisksnc teyzesi bi gor gecrn komsunun 2 kizi var biri 3 biri 1 yasinda ellerinde posetler cocuklar kapida karsilastik kucuk kiz uzerime atladi yardim edeyim evd cikana kadar dedim cunku cocuk gitmiyo annesind bizim ust katta oturuyolar vrnim oglanla babasi bizim kapida kaldilar brn diger merdivene dondum 2 basamak ciktim cikmadim ciglik kıyamet 1 hafta oldu hala unutamadi anne sen aminenin annesi olma sana anne demesin babama baba demesim ben kardes istimiyorum diyo aklina geldikce soyluyo gunde 10 kere
(14,125 puan) tarafından
Oooo kıyamam ona ben ☺ama kardeş olunca bu huyuda törpülenir aslinda kıskanclık olayı biter paylaşımcı olur  kabullenır ama dediğim gibi sen daha iyi bilirsin ☺
tarafından
Bende diyorum hic gormedi baska bi cocuk kucagimda normal ama amsn bilemedim ya
(14,125 puan) tarafından
İlk zamanlar öyle olur alışır ben hiç unutmam oğlumu eve getirdik kızım daha 2 yaşında yok babaannesigil eve gitcekti nasıl ağlıyo bunuda dötürün diye ☺☺sımdıde birbirlerinden ayrılmazlar
tarafından
Abooo kiysmam kuzuma
(14,125 puan) tarafından
Kardeş olunca farklı oluyo canım ama illaki zorlukları var bır anda büyümüyor sonuçta annelik zor
+1 oy
(1,671 puan) tarafından
Hayırlı cumalar işlere başlıcam bende inşallah çok uykusuzum ama işlerimi bitirmem lazım kız okuldan gelene kadar yoksa hiç yaptırmıyor 
(14,125 puan) tarafından
Benimkiler 3 de geliyor çoktan bitiyo gelene kadar
+1 oy
(715 puan) tarafından

Cumanın bereketi  burdaki müslüman kardeşlerimin üzerine olsun<3

(14,125 puan) tarafından
Amin canım❤

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 212 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Uykusuz_girl (1,524 puan) tarafından soruldu
0 oy