Bugün annem görüntülü aradı parktaydık. Hemen yüzü düştü konuşmadı ofladi babama verdi telefonu. Sonra eve geldik kızım uyuyordu gene aradı görüntülü. Neden parka gidiyorsunuz bu havada dedi. Ne yapalım bütün kış evde mi duralım tabikide gidicez dedim. Daha yeni iyilesti dedi. Bende hasta olursa gene bakamıyorsunuz, dikkat etmiyorsun dersin arkamdan dedim. Evet diyorum dikkat etmiyorsunuz dedi. Tamam anne bende iyiyim sağol dedim kapattım. Gerçekten bir kere iki kere uyarursin tamam da her gün ya tek konuştuğumuz neden yeleği yok, neden şapkası yok. Neden evde kısa kollu giyiyor. Abartmıyorum gerçekten başka bir şey konuşmuyor. Artık illallah geldi. 5 gün hastanede yattık iki saatlik mesafeden gelmediler. Arabaları var, babam emekli ikisi de çalışmıyor. Kardeşim tek yaşıyor bir aydır onda kalıyorlar. Bana iki gün gelip yardım edeyim, çorba yapıp hastaneye götüreyim demek yok ama ancak telefondan laf söylüyor. Gerçekten ben mi abartiyorum bilmiyorum. Çok zoruma gidiyor artık. Sürekli siz hasta ettiniz, dikkat etmediniz. Kendisi aşırı dikkat ederdi ama biz gene her ay hastanede yatardik kardeşimle. Kendisi de yaşadı zamanında