0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (71 puan) tarafından
Kızlar aferin zero verdim iki ölçek oğlanın ateşi var soğuk kompleks yapıyorum düşmedi döven versem olur mu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ama üst üste verme canm öylede kötü olur ılık duş aldr bı eğer düşmezse bı doktora gotr acilden bakılsın çok geçmiş olsun
(71 puan) tarafından
2 saat oldu aferin zero vereli soğuk kompleks uyguluyorum düşmedi
-Reklam-
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Çocuğun ateşi kaç ? Birde çocuğun genel durumu nasıl? Çocuk kaç aylık şuan bu soruların cevabı önemli ona göre yorum yazcam
(71 puan) tarafından
5 yaşında
(2,231 puan) tarafından
Bu yaşa kadar havale geçmişi varmı? Birde ateş derecesi önemli tabi vücudu enfeksiyon yoksa direnebilir yaş olarak büyük..tabi çok iyi takip etmeniz lazım ayak altına limon sıkılmış çorap giydirin çocuğu çıplak tutmayın asla koltuk altı kasikalara ve eklem yerlerine bez koyun boğazını kontrol edin şişme varmı tabi sorduğum gibi genel durumu nasıl bu cocugun birde sıvı almalı ... okul yani anasinifina gidiyormu?
(71 puan) tarafından
Anasınıfına gidiyor ateş ölçer yanlış ölçüyo elimle bakıyorum hep 5 yıllık tecrübeler göre en az 39 kolanyalı ılık suyla kompleks yaptım şükür şuan düştü havale geçmişi yok ama baba tarafında var o yüzden korkuyorz bademcikleri şişmiş uyandırıp baktım sabaha kadar kontrol altına alabilirsem ateşini sabah sağlık ocağına gideceğim
0 oy
tarafından
Çocuk kaç aylık ? Ateşi kaç derece? En son ne zaman verdin ilaç ?
(71 puan) tarafından
5 yaşında elimle ölmüyorum ateş ölçer düşük ölçüyo tahminim 39 civarı
tarafından
Canım şöyle bir durum var, ateş ölçer yanlış ölçmez, çocuk yatıyorsa vücut ısısı fazla olur ama ateş olmaz
(71 puan) tarafından
Bugün gündüzde çıktı ateşi dolven verdim keşke yine dolven verseydm baktım boğazlarına bademcikler şişmiş büyük ihtimal enfeksiyon yatına kadar atabilsek ateşini sabah sağlık ocağına götürecem
tarafından
Daha fazla verme canım sen ateş ölçer ile ölç , ateş çok tehlikeli birşey , yükselirse acile götürsen daha iyi olacak

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 282 göst.
29 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İkra (156 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 191 göst.
8 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (2,519 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 234 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (601 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,748 soru

24,089,844 cevap

331,694 kullanıcı

...