0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (363 puan) tarafından
Kadına şiddetten mahkeme görülücek günü verildi fakat kadın şikayetinden vazgeçsede ne kadar ceza alınır  veya sicil kaydına bu olay işler mi 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
kadın vazgeçerse büyük ihtimal 2senenin altıdna ceza alır, o da affedilir bir de takım elbise giyerse miss.... sonra gider kadını öldürür bu sefer... erkek olmak ne güzel! 
(363 puan) tarafından
Avukat bir şey olmaz dedi uyarı olarak alır dedi ama sicilde yazar mı o kısmını tam cevaplamadı
tarafından
bi 5 sene adli sicil kaydında çıkıyor herhalde
-Reklam-
+1 oy
(4,957 puan) tarafından
Şikayet geri çekilirse benim bildiğim dava düşer ama karar açıklandıktan sonra şikayet çekilse bile cezasını çekmek zorunda. Bir de siciline işleniyor diye biliyorum. İnşallah da işlenir ve cezasını çeker. Sonraki aşamada ölmeyi göze alan kadınların varlığı çok utanç verici artık. 
(363 puan) tarafından
5 yıl takip verildi sadece
(4,957 puan) tarafından
Yazıklar olsun..
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Malesef ki doğru düzgün bir yasamiz yok bunun için caydırıcı bir yasamiz yok bu yüzden sürekli kadın cinayetleri var ve kimse bir şey yapamıyor yardım etseler yardım edene ağır ceza veriyorlar bu yüzden bacım şikayetini geri cektiysen hiç bir şey olmaz çıkar bir zaman sonra haberler yine aynı olur malesef bu ülkede erkekler cirit atarken kadın olmak çok zor 
(363 puan) tarafından
Hapisten para cezasına sonrada takibe çevrildi
(4,772 puan) tarafından
İşte şuan sadece takib verilmesi ilerde yapacakların
Sonucu işte adalette bu

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 759 göst.
0 oy
6 cevap 451 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy