0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde (14,125 puan) tarafından

Kızlar böyle kapaklı camasir makinesi dolabı kullanan var mı  aranızda nasip olursa taşınınca kendı evıme almak istiyorum

image

6 Cevaplar

0 oy
(14,125 puan) tarafından
Yok mu kullanan ya
-Reklam-
0 oy
(13,457 puan) tarafından
Valla benimki kapaksiz. Kapagi acacak yer cunku banyoda. Ama yerin varsa guzel bence gorunmemesi
(14,125 puan) tarafından
Seninki de aynı böyle mı canım suntamı yer var güzel Bir yer yaptırdık banyoda olmıcak makinem
(13,457 puan) tarafından
Yok canim biz kendimiz yaptirdik tamamen mdf
(14,125 puan) tarafından
Banyoda olmayacağı için mdfye gerek yok dedim çünkü alıncak yapılcak çok şey var evimizi yapıyorz o yüzden
(13,457 puan) tarafından
Bence guzel kullanisli bi dolaba benziyo
(14,125 puan) tarafından
Tşk ederim canım
0 oy
tarafından
Mobilya kalitesi önemli olan. MDF olanları tercih edebilirsin sağlam oluyor. Kaplamalilar pek uzun ömürlü olmuyor maalesef ama uygun fiyatlı tabi. Bu dolap görünüş olarak güzel derli toplu durur herşeyin ama mobilya kalitesini iyi araştırın derim 
(14,125 puan) tarafından
Banyoda olmicak makine o yüzden o kadar kaliteye de gerek yok gibi sanki bu derli toplu dediğin gibi o yüzden hoşuma gitti fiyatıda baya iyi..
tarafından
4 yıldır buna benzer bı dolap kullanıyorum çamaşır makinesi yok. Banyoya koyuyorum ben banyo malzemelerini topluyor havlularıni filan koydum. Orda buhar olmasına rağmen sapasağlam bide ben heryeri sulaya sulaya yıkarım hemen kurulasam da bir miktar alıyor su içine. En azından senin kuru yerde duracak uzun süre kullanırsın
(14,125 puan) tarafından
Tşk ederım canım yorumun için banada iyi geldi görüntü kirliliği olsun istemiyorum her şeyi de toplar mis gibi.. Dua et canım benım için Rabb'im hayırlısıyla evimizi bitirip çıkmayı nasip etsin
tarafından
Rica ederim. Canım Allah kolaylık versin ağız tadıyla kullanin
(14,125 puan) tarafından
Amin canım Saolasın
0 oy
(625 puan) tarafından
Ben yaptırdım sunta yaptırdım hemde gayet memnunum 
(14,125 puan) tarafından
Trend yolda bu canım fıyatıda iyi banyoda olsa mdf alırdım ama benım makıne yerim var yerinede bu dolap çok güzel olur dıye düşündüm ☺sende güle güle kullan canım
(625 puan) tarafından
Benimde makina yerim var gayet kullanışlı ben ikili yptırdım bi tarafa yorganlarımı falan koydum iyi oldu baya döküntü topladı
(14,125 puan) tarafından
MaşaAllah canım bende yüklük vestiyer yaptırcam onları mdf den özel olarak yaptırcam bır sürü eşya alacagı için kaliteli olsun istiyorum.. Tabi daha var bunlar için daha yeni sıvası yapılıyor yavaş yavaş halletcez Rabbim'in izniyle
(625 puan) tarafından
Benim evim dubleks canım vestiyeri sağlam yaptırdım ama o aşagıda yatak odaları yukarda vestiyere koyamazdım
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Benimki böyle kapaklı raflı dolap ama mutfakta 
(14,125 puan) tarafından
Güle güle kullan canım gördüm resimlerden mutfak için alanda çok
(2,231 puan) tarafından
Güzel günlerde kullanin sizde:) alırsanız
(14,125 puan) tarafından
İnşaAllah canım saol ❤
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Kullanmadım canım ama güzel görünüyor o aradaki raf yerine full kapak olsa daha güzel olurmuş ama sanki
(14,125 puan) tarafından
Aynen bencede ama büyük ihtimal ben oraya süs püs koyarım daha güzel gözükür ☺
(14,950 puan) tarafından
Sus seviyorsan ayrı tabi olabilir  :)
(14,125 puan) tarafından
Saol canım ☺

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 237 göst.
0 oy
3 cevap 205 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fatmanur&kadir27 (705 puan) tarafından soruldu