0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,129 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar kizim rüya 2 yaşında ve hala emiyo özel bir soru olucak biraz emerken de çok isiriyo o yüzden çok ağrı cekiyorum ama emmedigi için de gogsum şişiyo ne yapmalıyım emzirmeyi bırakmıştım ama kızım çok çok ağladığı için tekrar başladım birakamiyoruz deliriyo uyumuyo napicam ya :((((((

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Annem göğsünün ucuna sakız üstüne de saçını ucundan az kesip yapıştırmıştı kız kardeşim de iğrenip içmemişti bırakmıştı
(2,129 puan) tarafından
Hahahahahahaha annen büyü yapmış emmemesi icin jsjsjsjs
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kademeli bırakma yaptırabilirsin. Hem sütün azalır hem kızın alışır :)
(2,129 puan) tarafından
Ya teşekkür ederim ama tadını aldığı zaman kalkmiyo yapışık gibiyiz oyuncak getiriyo abisi gitmiyo gel gel diyo gitmiyo yeni doğan bebekler nasıl olursa o da öyle :(
tarafından
Zaten kademeli bırakmanın amacı onu yenmek canım. Benim oğlumda öyleydi yemek yemez emerdi geceleri bi bıraktırdım gece kalktığında su verdim geri uyuttum 2.-3 gün zorladı daha sonra gündüz iyice azalttım. Bu sürede sütüm de azaldı
(2,129 puan) tarafından
Deniyim cnm çok saol
+1 oy
tarafından

Salca sürdük öyle bıraktırdım. 2 yaşına 2 3 ay kala . O gece deliksiz uyumaya başlamıştı. 

(2,129 puan) tarafından
Bende deniyim oje denedim aslında ama korktu demeye başladı bir de kıyafetlerim hep oje oldu bu yüzden iccamasirlarim falan çıkmayınca lekesi sinir oluyordum
tarafından
Siyah bant mantıklı birde
(2,129 puan) tarafından
Aaa çok teşekkür ederim evettttttt
+1 oy
(23,257 puan) tarafından
2 yıldır devam ettiği şey onun güvenli alanı tabiki bir süre yoksunluğunu çekecek kararlı olup bıraktırmak lazım bir bırakıp bir emerse bırakamaz bir süre bocalama yaşar ama sonra geçer 
(2,129 puan) tarafından
Evet cnm ama cokk fazla ağlıyordu hiç uyumadan sabaha kadar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,458 soru

24,058,686 cevap

330,035 kullanıcı

...