0 oy
447 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (534 puan) tarafından
Yine 38.8 lere cikti ates yavrum yoruldu iyice mahfetti hastalik surup verdim soydum o uyudu ben uyuyamiyorum biraz dussun atesi yavrumun kac gundur o da bende mahvolduk

7 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Hadi ya neden peki ateşi çıkıyor
(534 puan) tarafından
Grip olmusuz o surekli cikariyor atesini
(3,443 puan) tarafından
Çok gecmiz olsun dün benim kızda ne fitil le ne ilaçla ateşi düşmedi acilde iğne yaptık mecburen gece 3 ye insalalh hemen düşer ateşi yavrunun
(534 puan) tarafından
Kac aylik sizin bizim 4.5 aylik sadece carpol çekebiliyorum
-Reklam-
0 oy
(18,456 puan) tarafından
Bende şimdi kızımın ateşiyle uğraşıyordum yaa gece 2.30 uyandı biraz oynadı gitti geldi kız kardeşimi çağırıyordu teze diye sonra 3 gibi ağlamaya başladı ateşten daha yeni kendine geldi. Şimdi uyutmaya çalışıyorum 
(534 puan) tarafından
Cocuklar hastalanmasin insan kendini cok cagresiz hissediyor
(18,456 puan) tarafından
Doğanın kanunu bu böyle bir zamanda hastalık olmazsa olmaz canım. Ama bizim ki dişten çıkarıyor ateşini hem alttakiler hem üsttekiler aynı anda patlattı garibim dayanamadı ateşlendi
(534 puan) tarafından
Kuzum benim hemencecik cikarsin
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım dış falan mı cikariyo acaba yoksa hasta da hastalıktan mi ediyo boğaz iltihabı falan da ateş yapar. Baktın herzaman böyle bı doktora görün istersen
(534 puan) tarafından
Gittik doktora canim grip dedi bi ates dusurucu verdi gecmezse ates pazartesi tekrar gidecez
tarafından
Anlaf canım çok geçmiş olsun ❣️
tarafından
Boğazını göbeğini ve sırtını zeytinyagi ile yağla güzelce jarjina ve beline bez kat temiz. Sıcak tut canimm boğazını yaglamanda onu rahatlatir biraz boğazını yumusatir
(534 puan) tarafından
Yaglayim tamm insallah ise yarar
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allhim şifa versin 
(534 puan) tarafından
Amin tesekkurler
0 oy
(673 puan) tarafından
Arada ılık duş da aldır annesi geçmiş olsun 
(534 puan) tarafından
Dustu tekrar yukselirse aldiriyim ilik suyla vucudunu sildim
(673 puan) tarafından
Ateşi çıkınca cildine bi salgı çıkıyormuş o salgı yi yıkamadan ateşi düşmüyormuş o yüzden sık sık duş aldırmak daha iyi olur silmekden canım bi su tutsan yeter su da içir
(534 puan) tarafından
Su iciriyorum canım normalde sadece emziriyordum ama ates ve ishal olunca su vermeyede başladım
0 oy
tarafından
Kesin grip dimi bende öyleyim ne yazık ki oğlumda sürekli girip Cook geçmiş olsun Rabb'im şifa versin
(534 puan) tarafından
Grip yavrum burnu akiyor oksuruyor doktora gittik cok sukur enfeksiyonel birsey cikmadi
tarafından
Cook şükür canım Cook geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Nasıl oldu canım
(534 puan) tarafından
Atesi dustude emmiyor sagdim kasikla verdim burnu tikali ya ondan sanirim umarım su sırada komple birakmaz

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 590 göst.
0 oy
20 cevap 1,183 göst.
1 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 774 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
27 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almilayla (1,412 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,899 soru

24,050,766 cevap

329,661 kullanıcı

...