0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ev islerimi bitirdikten sonra ne yapacagimi bilmiyorum yalnizliktan memnunum ama galiba disari cikmam gerekiyo ya da film izlemeliyim evet film ama internetim cok az

11 Cevaplar

0 oy
(2,924 puan) tarafından
Valla evde bir dünya iş vardı. İş görüşmesi çıktı. Ona geldim. Kızı babannesine gönderdim sabah. Yemekleri yaptım. Şimdi eve koşup işleri bitirmem lazım. 
-Reklam-
0 oy
(13,441 puan) tarafından

Kiz caniniz nasil sikiliyo ya ben anlamiyorum bi benim mi sikilcak zamanim olmuyo :woot: ne zaman kalkiyorumda ne zaman aksam oluyo anlamiyrn

tarafından
2 cocugum yok 1 cocugum var ondan belki de 2.yi yapmanin zamani gelmistir:⁠-⁠D
(156 puan) tarafından
Senin bizden daha rahat olmaya hakkın yok hemen yap :D
Şaka bir yana tek çocuk hiç çocuk 2 çocuk 5 çocuk diyolar ya doğru gerçekten benim tuvalate bile gitmeye vaktim yok o kadar diyeyim
(13,441 puan) tarafından
Seninkiler ne kadarlik ayşe :))
(156 puan) tarafından
Büyüğüm 3 yaşını 3 ay geçti küçüğüm de 1.5 yaşında.
Sende kaç çocuk var melek:)
(13,441 puan) tarafından
Bendede 2 canim. Buyuk agustosta 4u doldurdu benimde. Kucukte 20.5 şuan :) biraz daha rahata eriyosun meraketme. Buyuk olan okula gidiyo şuan 1 5 arasi. Kucukte uyuyo 1.5 saat falan. O ara abna dinlenme kaliyo :)
0 oy
(705 puan) tarafından
Off ya daha beni dağ gibi işler bekliyo eşim bulaşık makinesini yaptırmadı nasıl birikiyo anlatamam yetişemiyorum iki bebeyle bide hamilelik çok zor geçiyo  doğum öncesi hazırlık yapmak lazım ne etçem ben 
tarafından
Bebeklerin kac yasindalar? Benim 1 tane var 1 yasinda
(705 puan) tarafından
Biri 3 biri 1 yaşında ikiside erkek karnımdamide kıza benziyor dedi iki doktorda detaylı ultrasonda belli olcak artık beş aylığız şuan
0 oy
tarafından

Kız gel bana hiç canın sıkılmaz çocukların yatak toplancak bulaşık makinem bosaltilcak kurtnadakiler katlancak ev supurulcek markete gidilcekk ohoo yoruldum yazrken :D

0 oy
(2,829 puan) tarafından
Hiç canını sıkma 2 çocukla ev harp yeri gibi istersen sarı bezini ve sarı gücünü alıp gelebilirsin.Garanti verebilirim hiç canın sıkılmaz akşam yorgunluktan için geçer 
0 oy
(7,125 puan) tarafından
Kahvalti yapcaz oglumla daha yeni 
0 oy
tarafından
Bebeğim hala uyuyor ne hikmetse maşallah diyeyim .d.d bende yanında uzanıyorum ohhh mis .d.d o kalkınca sıkılmaya vaktim olmuyor 
0 oy
tarafından
Bebegime dus yaptirdim  aglamamasinin sevincini yapiyorum su an her dus yaparken fazla fazla agliyordu :))
0 oy
(3,411 puan) tarafından
Cay kaynayana kadar Kıyafet asıp kahvaltı hazirlicam evimi dün bi güzel temizledim akşama doğru patronun evine gittik oturmaya geç döndük direk uyuduk o yüzden ev temiz:) bende bol bol vaktimi degerlendirecegim inşallah tesbihat fln cekebilirsin 
0 oy
(4,306 puan) tarafından
Ne yapalım daha yeni kahvaltı yapicaz.  2 aylık bebeğim var. Ortanca yi birazdan okula götürücegim diğerini de okuldan alacağım. Evde bir dünya iş var  nasıl yetisicem bilmiyorum. 
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Temizliği bitirdim şimdi oturdum. Telefonda takılırım. Film falan izlerim. Evde de zaman çok yavaş geçiyor. 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 404 göst.
23 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Esma36 (1,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (543 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 488 göst.
0 oy
6 cevap 756 göst.

Kategoriler