Kullandım valla hepsini bi kac tane havlumla patiğim bir iki tanede lifim kaldı sandıkta cürüyecegine kullanım gitsin mantığındayım ben zaten ceyizi sevmiyoum gereksiz heliyodu bana hep
En başından beri kullanıyorum kırılanda oldu yirtillanda gram umrumda değil isterse trilyonluk olsun bugün geberip gitsem hepsi başkasına kalacak kim bilir kime yer bezi olacak kullanmadığım 2 parca pike ve nevresim setim var özel onlarida kız kardeşimin ceyizine saklıyorum o yüzden
Kullanmaya kıyamadıklarımı çöpe attım canım hazır yanınızdayken kullanın gitsin şimdi baştan alıyorum
Kullanmayıp ta mezara mı goturcem
Ceyiz kadar gereksiz bisey yok bana da annem ve kayinvalidem yapti o ivir zivirlari, iki tarafinda ilk cocugu oldugumuz icin bende karismadim ama yaptiklarini da kullandim. 7 sene oldu canini cikardim havluydu vs. Kullanmadiklarimi da dagittim. Yemek takimi vs misafir varken kullaniyorum zaten onun icin aldim. Ama aldigim ve kullanmadigim bisey hic olmadi bu zamana kadar.
Amannn kullan gitsin canım bidahami gelcen dünyaya ben 9 yıllık evliyim hepsini tepe tepe kullandım valla
1,486,590 soru
24,303,109 cevap
344,169 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın