Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz menüde neler var bugün
Ben yorgunum ölüyorum 3 gündür bağırsağım dışarı çıkıyordu bugün 2 avuç dolusu dışarı atti kendini ve aşırı derecede sızladı Dr yarın sabah erkenden gel dedi sitres yapma dedi ama ister istemez takıyorum çünkü gerçekten çok yoruldum özellikle psikolojik olarak zorluyor
Yemekte eşime kuru fasulye oğluma makarna kendime tarhana çorbası yaptım ☺️
Ben paylaşım yapınca kendini acibdirma diyenler var bakın yokluktan sütlü kahve salçalı ekmek yiyorum acıyın bana yazın bana özelden iban aticam size
Etli patates yemegi ve pilav var .
Afiyet olsun.
Ahahahah Allah iyiliğini versin sondaki yazına çok güldüm kız Allah helalinden bol bol rızık nasip etsin cümlemize. Bende iki haftadır annemlerdeyim son 16 gün eve gitmeye, annem de akşama bize kırmızı etli sulu yemek yapacak bende bebemi uyutuyorum ki havalar soğuk sobayı kurayım diye
Afiyet olsun canım bu nasıl bir mix salçalı ekmek ve kahve waoovv Amaaan herkes kendine baksın dikkat etsinlerde kendileri acınacak hale düşmesin menüye gelecek olursak mercimek çorbası köfte bulgur pilavı turşu murşu yeter daa
Afiyet olsun canım inşallah daha fazla rahatsız etmez.❤️ Bugün arkadaşım vardı akşama da kısır kaldı yemek yapmıycam
Ya Büşra Allah seni iyi ede at iban bana bende de yok ama sana değer
Rabbim bufun benim yüzümü güldürdü iyiye gittiğimi öğrendim senin de güldürsün inşaallah vücut ayrı psikoloji ayrı yoruluyor rabbim seni de güldürsün sen çok güçlü bı annesin
Yemek düşünmedim
1,489,736 soru
24,348,018 cevap
346,354 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın