0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (1,571 puan) tarafından
Kızlar affınıza sığınarak yazıyorum çok korkuyorum bugün baya sarımsı akıntım geldi bütün gün disardaydim mecburen klozete temas etmeyerek kullanmaya çalıştım az önce kaşıntım başladı Lavaboya gittim çok az bı kan vardı 30 haftalık hamileyim doktordan çok korkuyorum panik atağım var bebeğim hareket ediyor tahriş olmuş olabilirmi ondan gelmiş olma ihtimali varmıdır 

3 Cevaplar

+1 oy
(27,351 puan) tarafından
Bebek akıntıdan neden etkilensinki canım 
(1,571 puan) tarafından
Çok az bı kan geldi kaşıntı dan tahriş olabilme ihtimali varmıdır ?
(27,351 puan) tarafından
Olabilir ama bebek etkilenmez krem yazdır sağlık ocağından bebek daha çok stres üzüntüden etkilenir
(1,571 puan) tarafından
Krem var kullandım teşekkür ederim umarım bıdaha gelmez
(27,351 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
+1 oy
(48 puan) tarafından
Ayni sey bende gebeligin basindan sonuna vardi enfeksiyon olabiliyor kokuluysa doktoruna danis kokussuzsa bi sıkıntı olmadigini saniyorum 

Bide bikini bölgesi hamilelikte cok hassaslasiyo zaten gun boyu disardaydim diyosunuz kendinizi temiz tutmaniz lazim rahat ic camasirlari giymeniz lazim die biliyorum 
(1,571 puan) tarafından
O kadar dikkat ediyorum günde 6 defa iç çamaşırı değiştiriyorum 60 da yıkıyorum eve gelir gelmezde duş aldım bı kere acile gittim bunun için alttan muayene etmek istedi o yüzden korkuyorum doktordan
(48 puan) tarafından
Normal dogun yaoacaksan alttan muayeneden korkmaman lazim korkunu yenmen lazim canım
(1,571 puan) tarafından
Bu yüzden özelde sezeryan oldum
(48 puan) tarafından
Benim cok kotuydu 3 gun suni sanci aldim araliksiz rahim aciciyla beraber 40 dkkada bir alttan muayene oluyodum o kadar muayene etmislerdiki cocugum dogdugu zaman basinda su toplanmisti 7 cm acildim ama kanala girmedi bebek sezeryan oldum ustune
(1,571 puan) tarafından
Bende 3 gün sancı çektim benimde açılmıyordu zar zorda olsa muayene ettirdim rahmin patlayabilir dedi sezeryana aldı 7 cmden sonrada sezeryan olmak çok zor olmuştur
0 oy
tarafından
Canım mantar enfeksiyonu bu..gebeligimin basindan beri oldu sonuna kadar..ne kadar tedavi etdim gitti 1 haftadan geri geldi..1 ay dogum yapalı..enfeksiyon yok su an bitti 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
21 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
+1 oy
4 cevap 130 göst.
+2 oy
8 cevap 186 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,999 soru

24,133,055 cevap

334,162 kullanıcı

...