0 oy
357 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,126 puan) tarafından
Sorum yukarıda

15 Cevaplar

+1 oy
(2,365 puan) tarafından
Çekmeceli daha iyi ve düzenli bacım.

Benim ondan gayet güzel 
-Reklam-
0 oy
(4,645 puan) tarafından
Bence ikisinin de avantaj ve dezavantajları var. Komunlandırma ve düzen konusunda çekmeceli. Ama uzun ömür açısından ve buyük parçalar koyma açısından sandıklı
(4,645 puan) tarafından
Ben sandık tipli aldım bayram önü. Baya bir şey koydum hala yarıda diyebilrim 218 lt bekodan almıştım. Ama alttakini almak isteyince ortalık karışıyor. Ancak kocaman şişe, tepsi vs giriyor içine
(2,129 puan) tarafından
Doğru bende çekmeceli aldm her şey elimin altında daha kolay geliyor bana acikcasi
(4,645 puan) tarafından
Çekmecelide de sıcak soğuk olayından ötürü kulplarda çatlama oluyormuş . Litre açısından aynı olsalar bile  içine aldığı şey noktasında nerdeyse birbirlerinin iki katı oluyormuş. Vs
0 oy
tarafından
Sandık tipi kalabalik aileler için ve geniş ev için uygun . 
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Kesinlikle çekmeceli 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Çekmeceli az alıyor ya ben olsam diğerini tercih ederdim annemin çekmeceli 
0 oy
(22,978 puan) tarafından
Kendim çekmeceli isterdim 
0 oy
(11,511 puan) tarafından
İkisininde iyi kötü yablari var benim tercihim sandık tipi çokta seviyorum elim ayağım herşeyi koyuyorum düzenli koyduktan sonra birşey karismiyo 
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Benim sandık tipi çok memnunum bır sürü şey alıyor ondada bölme var Ayrıca sürekli kullandığın yiyecekleri o bölmelere koyabilirsin 
0 oy
(5,432 puan) tarafından
Kayınvalidemin sandık tipi çok kötü birseyi bulmak işkence egiliyorsun içine doğru birde kayınvalidemin boyu kısa içine düşecek sanıyorum benim çekmeceli hem düzenli hemde kullanımı rahat 
(2,151 puan) tarafından
:) ;) :)))
0 oy
(6,654 puan) tarafından
Çekmeceli olan daha derli toplu oluyor ve dolap evde daha az yer kaplıyor diğeri hem geniş olduğu için alanı daraltıyor hemde içi karışık oluyor
0 oy
(3,341 puan) tarafından
Cekmeceli duzen ve yer kaplama konusunda iyi sandik tipide icine cok yiyecek koyma konusunda iyi vekmeceli var memnunum ama icine fazla bosey koyamiyorum
0 oy
(2,966 puan) tarafından

Tabiki çekmeceliiii yaa sandıklıda alacağın birşey eğer ki en alttaysa deş deş dur define arar gibi :D

0 oy
tarafından
Annemin çekmeceli vardı çok kullanışlıydı diğeri kullanışlı değildir diye düşünüyorum 
0 oy
(18,207 puan) tarafından
Çekmeceli en iyisi çok kullanışlı 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Çekmeceli aldım bayrama yakın çok memnunum

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 748 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Simaygule (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 717 göst.