+1 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızzzlaaar.. burası neden sessiz bu kadaaaarr?

Öf canım sıkılıyor yaa ..gelin sohbet edelim.benim gibi cani sıkılanlar varsa

Sorum şu..ergenlik döneminde.. saçma aşık olma durumunuz oldumu sizinde..aşk da degil aslında ergenlik işte

Ben ogretmenime aşik olmustum..yada aşık oldugumu saniyordum:)))bazen aklıma gelir ne akılsız olmuşum ya insan ogretmenine de aşik olmaz .. hayaller falan kuruyordum sjsjsjs..aşk degil aslinda ney bende bilmiyorum..

Sizlerin de varmıydı böyle sacmalikları..bu qrada sadece öğretmen degildi yakışıklı gördüğüm her kese aşık oluyordum..televizyonda bile gorsem birini tanimiyorum etmiyorum 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben çocukken çizgi film karakterine aşık oldum Winx clubdaki Stellanın sevgilisi Brandon ahhahshj 
tarafından
Ah hatirliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayran gonullumusun kız sen ne demek televizyondakine aşık oluyorum 
tarafından
Kız kavusursunuz inşallah yazmışım ne ölmesi
tarafından
Ya ne bileyim canım ahirette de kavuşuyoruz ya ondan sordum özür dilerim ayy
(37 puan) tarafından
Ayyy ahaha ayrıldılar sanirim kız sende aldı benden demişsin oldu gibi anlaşılıyor
tarafından
Esi cezaevinde.
tarafından
Valla hakkını helal et bilmiyordum hatırlatmak istemedim
0 oy
tarafından

+ Baba ben aşık oldum

-14 yaşından beri salaksın zaten xdxdxd

+Ne âlâkası var ? Aşık oldum.

-Salaksın senin aşıklığın pek güvenilir bir şey değil. 

+Neden?

-Birden vazgeçiverirsin , tuvaletin kenarına işediğin gibii. Kim bu ?

-Kim bu şanslı kişi mi

+Yok şanssız kişi :D

tarafından
Ahahah tam da o hesap
0 oy
(23,843 puan) tarafından
Murat Ünalmışa aşıktım 
tarafından
Oh çok şükür yalnız degilmisim
(23,843 puan) tarafından
Okulda da aşk değil ama tarih öğretmenlerime hayrandım sonuç tarih öğretmeni oldum
tarafından
Sen ogretmenlige aşıksın
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Hint dizi karakterine aşıktım evli olduğunu asla kabul edemiyordum sjsjsjdj annem salakmısın adam evli yabancı ne yapsın seni diyordu yaşımda 12 falan ben daha çıtırım diyordum jfjfjcjfjfjfj ama yıllar sonra hayatımın aşkıyla tanıştım ve şimdi birlikte aşkımızın meyvesini büyütüyoruz ❤️
tarafından
Bende ayni yaa.. hep mutlu olun
(1,710 puan) tarafından
Sağolun sizde hep mutlu olun inşallah ❤️
tarafından
Teşekkürler ❤️
0 oy
(11,545 puan) tarafından
Hayır hiç olmadı hata hayatım boyunca kocamda dahil kimseye aşık olmadım tabiki kocamı sevdim çokta seviyorum ama aşk mı bilemem
tarafından
Kız aşk değilse nasıl seviyoj
(11,545 puan) tarafından
İşte bilmiyorum belkide aşk bilemiyorum ki :)
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Hiç keyfim yok oğlum alperen hasta sabahtan beri kusuyor su bile içse aynı hiç birşey yemedıde
tarafından
Allah şifa versin cnm .cok kötü ya çocuğun hastalanmasi..
(14,126 puan) tarafından
Amin canım saol devam ederse hastaneye götürürüz büyük ihtimal serum verirlerse iyi gelir
tarafından
İnşallah cnm
0 oy
tarafından

Eşimden başkasına aşık olmadım elhamdülillah ❤️ küçüklükten itibaren kurslarda okulda geçtiği için zamanım inek öğrencilerdendim  :D

0 oy
(4,232 puan) tarafından
Bu aşk değil ki. Tipini beğeniyorsunuz sadece bu. Üniversitede bir arkadaşım hocamızla evlendi absürt değil olabiliyor da. 
tarafından
He işte..o zamanlar ask saniyordum
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Ben birisini çok begenmistim gidip sürekli her yere ismini yazıyordum yaşım 16 falan çocuk görünce benden sogumustu sırf peşini birakiyim diye sevdiğim var ona söyleyin diyormuş herkese habshshs sonra zaten 17 de eşimle tanışıp evlendim 
tarafından
Ahahhaah..sen fazla begenmissin sanki
(2,129 puan) tarafından
Ya evet ama durum çok komikti okula yeni başlamıştım okulun ilk günü beni görüp beğenen oydu evevkadar takip ediyordu beni ben onu tersliyordum sonra o ne den uzaklaşınca ben her şeyi yapmaya başlamıştım ***** saçma ama benim aşk anılarım çoktu daha neler neler vardı baya küçük başladım bu işe ahshhahs  bir keresindede arkadaşımla hep biz parka çıkardık salıncakta sallanır bağıra bağıra mal mal şarkı soylerdik sabah 5 de kalkar parka giderdik o derece bir gün yolda yol çalışması vardı biz bilmiyorduk bir sürü erkek gelmeye başladı parkın oraya yakışıklı yakışıklı falan birisini gördük arkadaşımda bende çok etkilendik o kişiden sırf o çocuk için kavga etmiştik ilk kavgamizdi sonra kimi beğenirse onun olsun kararı aldık arkadaşım sırf onu etkilemek için her gün ona sigara almaya başlamıştı habshshs 3-4 paket babasından gizli ben fakiri üzülmüştüm hahshshs sürekli bunlar parkta ikisi görüşmeye başladılar ben elime kitap alıp gidiyordum gizli gizli ikisini seyretmek için oğlan sürekli sarışın kizi çağır buraya diyormuş arkadaşıma ama arkadaşım gidip o nişanlı demiş ben bilmiyordum tabiki sonra oğlan buna görüşelim pazar yerinde ama o kızda gelsin demiş arkadaşım gelip olayı anlattı bana senden hoslandi dedi bende inanmadm pas vermemek için gitmedim oyuncak bebek hediye etti arkadaşım bana ikimiz onu parkta salliyorduk jabsjsjs mal mal pijamalarimizla oglalda sürekli bizi çağırıyordu üstümüzü değiştirip gittik bana çıkma teklifi etti bfn hemen kabul ettim arkadaşım çok ağladı ben asla umursamadım sonra oyuncak bebeğe bak baban orda diyordum oğlanın yaşında büyüktü gülüyordu hsbshshshsj rezillik unutamam bu anları ya oğlan birde kepceciydi 22 yaşında bence bizimle dalga geçmişti
tarafından
Ahahah ne güldüm kız..ee cikma rəklifini kabul ettin sonra ne oldu
(2,129 puan) tarafından
İş bitince başka şehire gitti işi için sürekli zaten böyle geziyormus o gidince ayrıldık ;)
0 oy
(2,385 puan) tarafından

İlk çocukluk aşkım zoraki falan oldu ya arkadaşımın zoruyla o dediğim çocuk beni seviyordu ama ben sevmiyordum arkadaşımın zoruyla çıkmıştım resmen çocuk gidip arkadaşıma sen bana arkadaşını ayarlarsan bende sana arkadaşımı ayarlarım demiş kız arkadaşımda benim seven çocuğun arkadaşını seviyordu benide bu konuda zorlamıştı çocukla zoraki çıkmıştım :D

0 oy
(21,748 puan) tarafından

Beden eğitimi öğretmenime:D kel olması dışında sorun yok benide hiç sevmezdi takla atmıyorum diye :woot::D

tarafından
:))))benimkisi severdi derslerim iyi diye sjsjsj
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Peter pene aşıktım ben şakasız. Tenkerbel ve wenyden de çok kıskanırdım 
tarafından
Bende ayniydim yaa
0 oy
(309 puan) tarafından

Tüm beden eğitimi öğretmenlerime aşıktım nedense :) çok beğenirdim . Eşim beden eğitimi öğretmeni :D nasıl bir manifestlemişsem :)))

0 oy
(54,061 puan) tarafından
ben lise sondayken arkadasimin komsu oglu bana asik olmustu hediyeler alip mektuplar yaziyordu ama sorun suki ben 17 o 11 yasindaydi ☺️ sonra da 26 yasinda biri teklif etmisti bunun ortasi yokmu diye dolaniyodum x☺️

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 617 göst.
1 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde NuReLLa -_- (21,748 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,025 göst.
10 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,353 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 735 göst.
22 Ağustos 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,839 soru

24,116,865 cevap