0 oy
596 göst.
Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından
Arkadaşlar iki gün önce bir post acmstm hatrlarsnz belki eşim faceden ondan iç çamaşırı alan kızı arastrms bakmış diye postlarima bakın anlarsınız bana gelmiş dediki paramı az göndermiş ibandan o yüzden baktm faceden dedi tabi ben inanmadm sonra işte ben onu tanıyorum dedi o yüzden baktm dedi asla inanmadm bu kaç gündür zaten onu kafamda btrmsm ama bana mahçup olacağı yerde köpek gibi davranıyor bağırıp çağırıyor dişim ağrıyordu babam aradı onu kızı dişçiye götür dedi götürmedi babam götürdü ilaçlarımı aldı gecenin köründe üstüne birde bende yüz lira parası vardı onuda aldı benden eşim yani ben napmlym artık bu adamla bilmiyorum bana bir fikir akıl verin suçlu olan o çeken benim 

6 Cevaplar

0 oy
(6,769 puan) tarafından

Yaptığı hareketler bi bo.klar yediğini düşündürdü 

(378 puan) tarafından
Nasıl yani bacm anlamdm
(6,769 puan) tarafından
Hem suçlu hem güçlü suçunu kapatmak için seni bastırmaya çalışıyor
(378 puan) tarafından
Aynen öyle biri bacm bana köpek gibi bağırıyor çağırıyor
(6,769 puan) tarafından
Yaptığı afedersin şe.refsizlik
(378 puan) tarafından
Öyle bacm birde kabul etmiyo yaptığını
-Reklam-
0 oy
(378 puan) tarafından
Yokmu başka fikir verecek
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Hayır ysni onu tanıyorum o yüzden baktım da ne demek eşiniz iyice saçmalamış ve size böyle davranıyor birde kusura bakmayın ama aldatmak biriyle yakınlaşmak veya başka biriyle ilişkiye girmek değildir göz zinası diye bişey vardır eşinizle bu durumu konuşun böyle olmadığını söyleyin eğer çocukta yoksa yol yakınken vazgeçin çünkü ilerisinde daha farklı şeyler konuşabilirsiniz 
(378 puan) tarafından
Annem bana her gün beddua ediyor bacm
(1,710 puan) tarafından
Allah ıslah eylesin anneni
(378 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsn bacm
(1,710 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim sesini duyar kardeşim kocana vicdan merhamet verir anneni de ıslah eder inşallah hep mutlu olursun inşallah
(378 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bacm Allah razı olsun
0 oy
(1,877 puan) tarafından
Bana böyle davranan biriyle asla aynı evi paylaşmazdım
(378 puan) tarafından
Keşke benim de öyle bir şansm olsaydı ailem istemiyo beni
(1,877 puan) tarafından
Telefonunu karıştırmamanızı tavsiye ederim o zaman üzülerek :(
(378 puan) tarafından
Bundan sonra zaten dedim naparsan yap ilgilenmiyorum
(1,877 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun :(
(378 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Aslinda bu sorunun cevabi sizde. Cocugunuz var mi bilmiyorum varsa durum degisebilir tabi ama sizin kendinize şu soruyu sormanız lazim eşimin yaptigi bu davranışlari kabullenebilir miyim çünkü eşiniz degismeyecektir bu durumda siz esinizden tam olarak ne bekliyorsunuz mesela mahcup olup ozur dilemesi sizin içinizi sogutur mu konuyu kapatabilirmisiniz yoksa icinizde sorun etmeye buyutmeye devam mi edersiniz bunlarin tekrarini ne kadar gozardi edebilirsiniz esiniz bu davranışları neden yapıyor sizce vazgeçer mi birde sizin sorun ettiğinizi esiniz idrak ediyor mu yani bir kavga çıkarıp bırakmayın sakince konuşun bence bu durumun sizi ne kadar uzdugunu soyleyin bi çözüm bulabilir mi sizce yani cevaplar sizde biz ne desek boş
(378 puan) tarafından
Ben onunla böyle şeyler için fedakarca konuştum bacm düzelmedi en sonda bunu yaptı özür dilerse içim soğuması yüzünü bile görmek istemiyorum eger onu affedersem yine yapacak yine yapacak ve benim kendime olan saygım yok olacak
0 oy
(765 puan) tarafından
Bu davranışından sonra ihanet etsede etmesede boşanirdim ben insan karısına böyle davranırmi ya 
(378 puan) tarafından
Sevmiyo bacm yüzüme söylüyor zaten
tarafından
Nasıl ya ne diyo yüzüne karşı?
(378 puan) tarafından
Sevmiyorum kapı orda diyo git diuo

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 236 göst.
30 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ruya1311 (9 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 421 göst.