+2 oy
1,255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından
Çocuğunuza bazen bağırıyor musunuz? Benim kızım beni bazen illallah ettiriyor çok sabırlıyım normalde ama bazen anı çıkışlarım oluyor bunu nasıl durdurabilirim? 

23 Cevaplar

+2 oy
(1,697 puan) tarafından
Hiç bağırmayan yoktur emin ol insanız ve savrımın bi yere kadar
(305 puan) tarafından
Çok üzülüyorum o ağladığı zaman
-Reklam-
+1 oy
(14,123 puan) tarafından
Hiç bağırmayan sanmam ki olsun ne olursa olsun insanız bır yerde sabır tükeniyo 
(14,123 puan) tarafından
Amin canım amin
tarafından
Öz annesi olmayınca inan bana hiç bağırmayan oluyor , o benim maalesef bazen aşırı sabrımı zorluyor sonra diyorum ki Allah'ım sen sabır ver incinmesin çocuk
(14,123 puan) tarafından
Senin işin daha zor anlıyorum toplumda öyle bır algı var ki öz anne bağırdımı sıkıntı yok ama üvey oldumu bak çocuğa bağırıyor söylede böylede dıyolar Allah sabır versin
tarafından
Kesinlikle canım aynen öyle Allah razı olsun inşallah
(14,123 puan) tarafından
Sendende canım
+1 oy
tarafından
Yani ister istemez oluyor arada ama keşke hic olmasa
(305 puan) tarafından
Keşke kuzum keşke, bu aralar bende hep oluyor bir haftadir falan gündüz uykusunu da bıraktı bence çok erken bıraktı uykusu olduğu halde direniyor. O yüzden agresif oluyorum. Beklenmedik bir anda tüm gün dinlenememek yoruyor sanırım.
tarafından
Kaç  yaşında canim
(305 puan) tarafından
21 aylık daha
tarafından
Benim kızım da o zamanlar da bırakmıştı malesef Allah sabır versin
(305 puan) tarafından
Amin kuzum çok sağol ya bazı çocuklar 4 yaşına kadar bile uyuyor benimkinin de uykusu çok geliyor ama uyumuyor
0 oy
(9,285 puan) tarafından
Ara ara illaki sesim yükseliyor ama mümkün oldukça sabrediyorum kızım 4.5 yaşında bazen aşırı inatçı oluyor 
(305 puan) tarafından
Bende öyle Rabbim hepimize sabır versin.
0 oy
(11,406 puan) tarafından
Kesinlikle inanmıyorum bagirmiyorun diyenlere

Oğlum 5 yaşında ablası ile bu akşam 10 defa kavga etti dedi ila formasini balkondan atacam izin vermedim birbirlerinin yatak başlıklarını tükenmez kalemke çizmişler saç baş tekme tokat girdiler birbirlerine. Ayırdım bağırdım kızdım oğlum elimi tutup etimj cekistirfi tırnaklarıyla çizerek canım yandı 2.3 kez bırak dedim bagirmadan dahada yaptı öyle bir bagirdim bırak diye boğazım tahriş oldu galiba. Korkup birkakti geçende ısırdı yeni morarması geçti vicdan yaptım sonra ama robot değiliz 
(305 puan) tarafından
Evet öyle insanız biz anneyiz ama insanız.
0 oy
(22,678 puan) tarafından
Vardır belki. Ama ben öyle biri değilim 
(305 puan) tarafından
Yoktur bence ya çok zor çünkü bana sabır taşı diyorlar çevremdeki insanlar
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Muhakkak bağırıyorz sonradan üzülüyorum ama taş değiliz ki 
(305 puan) tarafından
Evet sonrası çok daha zor oluyor. Bağırdığım bir anı bir hafta düşünüyorum
0 oy
tarafından
Valla bende bagiriyorum bazen o kadar insani zorluyolar ki gecen olani anlatiyim sanahava buz gibi kislik alisveris yapcam cocuga o magazada ds hetonlu oyuncaklar var onlara binsin dedim bilmem kac kere bindi gidecez inmiyo babasini orda kizdirdi ellerimiz dolu baska magazaya gitcez siz gidin posetleri kaynanamlara birakip geleyim dedim ben gelesiye buz gibi havada aglamis derdi de parka gitcekmis geldim gonlunu ettim susturdum o magazaya gittik denetiyorum usutumden cikarmicam diye agliyo ust uste giyinmek istiyo herkes bize bakiyo ikna ettim ciktik markete girdik ne gorse al diye agliyo atti kebdini yere yatti tepiniyo esim sinirlendi onu mu sakinlestireyim cocugu mu sakinlestireyim neyse hallettik ciktik ben kaynanamlara gectim cocukla esimdd kasaba ugrayip gelecek 1 saat durduk durmadik gitmicem burda kalcam diye agliyo zaten onceki gun aksam ordayiz uyku saati geldi bi taraftan kayinbabam yukunuz cok dedi arabayla goturuyum hem cocuk seviyo onun bahanesine cikar dedi tamam gitti on koltuga oturdu ne beni kabul ediyo ne babasini neyse yol yakin diye yavas yavas gittik eve geldik esim cekistiriyo inmicem diye yikti ortaligi ksyinbabam kucakladi adamin agzini burnunu yirtti onun yerinde baskasi olsa yani benim dedem olsa bi tokat yemistim asam iyi sabirliymis eve girdik celik kapidan ben iceri cekiyorum dedesi iceri itiyo bacaklari acti kapiynin menteselerinden girmixem diye agliyo cektim iceri soktum kapiyi kapattim ustunu cikarmicam geri gitcem arabaya bincem diye konusuyorum duymuyo sesimi ben bi bagirdim zaten agliyodu iyice agladi ustunu cikardim git iceri konuscaz dedim deli gibi bagirmadim ama ciddi ve yuksek bi ses tonuyla kizdim sen bi daha disarda aglican mi sen bi daha gittigin yerde yaramazlik yapcan mi sen bi daha dedene vurcan mi ben sordukca yapmicam anne dedi sonra noldu oturdum bi de ben agladim Allah askina ben insan degilmiyim benim sabrim yokmu benim annem olsaydi bi kendi vururdu bi duvar vururdu ben guzellikle yaklastikca o simariklik yapiyo pisman miyim cok afedersin k.pek gibi pismanim hemde ama arada insan patliyo napiyim 
(305 puan) tarafından
Öyle kuzum bazen insanın sabrını çok zorluyorlar
tarafından
Insan her an pozitif olamiyo iyi gunu kotu gunu oluyo sabri bitiyo bisey oluyo
(305 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum keşke çocuklarımıza yansıtmasak
tarafından
Keske canim keske
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Asla bağırmam diyen kimse yoktur hepimiz insanız ve sabrımız bazen tükenebiliyor hiç bağırmamak değil bağırdıktan sonra çocuğa nasıl davrandığımız önemli asıl olan kızım 1 yaşında ve asla duru yok sürekli ayakkabıları alıp ağızına sokmaya çalışıyor bazen dayanamayıp ya ne yapıyorsun ya of deyip bağırıyorum ama sonrasında kızımı karşıma alıyorum asla anlamaz demiyorum ve konuşuyorum onlar yemek değil güzel kızım hastalanırsın ondan korkup sana bağırdım özür dilerim seni çok seviyorum sarılalım mı diyorum ve gelip sarılıyor gün içinde bir daha yapmıyor ama ertesi gün yine aynı şey bu sefer bağırmayıo ben sana ne demiştim kızım şimdi bırak onu bebekle oynayalım diyorum ve çoğu şeyi böyle atlatıyorum sinirlenip bağırmamak elde olmuyor ve kimse maalesef mükemmel bir anne değil kendimizi suçlayıp yıpratsak da herşey başa sarıyor 
(1,710 puan) tarafından
Tabiki normal bir durum bu ama o anki panikle sesimi yüksetlmem de bir o kadar normal çünkü ağızına soktuğu şey bir kumanda oyuncak vs değil ayakkabı yerlere basıyoruz sokakta bir sürü mikrop var hastalık kapmadındansa o an onu engelleyecek bişey yapmam gayet normal
(484 puan) tarafından
Seni anladım annesi ama o bunları , gelişimin bir parçası olarak yapıyor.
TV'ye kumanda atmak gibi öğrenilmiş bir davranış değil ki. Elbette insanız, hassas olduğumuz olaylar karşısında bazen istenmeyen tepkiler verebiliriz ama bu yaşta o davranış sadece sizin ortamı düzenlemeniz ile kontrol altına alınabilir.  Sabırlı olun :)
(1,710 puan) tarafından
O kadar çabalıyorum ki ama inanın o ayakkabılardan asla vazgeçmiyor bir şekilde gidip bulup alıyor artık sadece oturma odasında duruyoruz kapıyı kapatıyorum tüm oyuncaklar önünde oluyor ama mutfağa gitme durumunda olsam hemen koşup ayakkabılara saldırıyor
(484 puan) tarafından
Yaa bağlanmış. :) Doğrudur. Benimde 1 yaşında bebeğim var, çok hareketli. Akla hayale sığmayacak davranışları oluyor.
(1,710 puan) tarafından
Nasıl bir yol izleyip vazgeçireceğim bilmiyorum
0 oy
(955 puan) tarafından
Var benim görümcem ne yaparlarsa yapsınlar bağırmaz. Afedersiniz evin ortasına etseler güler aman benim çocuklarım diye. Evimin altını üstüne getirdilerde görümcem birşey demedi kayinnamla ikisi canı içlerinde olsunda oynasınlar dedi. Sen düşün artık kızıyormu kızmıyormu
(305 puan) tarafından
Dağıtmak kirletmek mesele değil onlara bende hiç bir şey demem çocuk bu dağıtacak dökecek
0 oy
(603 puan) tarafından
Sadece kızım varken hiç kızmadım oğlum doğduktan sonra ona zarar vermeye başlayınca kızmaya başladım. Sürekli dövüşüyolar kavga ediyolar mecbur bağırıyorum. Bazen ağlıyorum yeter diye çok zor ya :(
0 oy
tarafından
Oğluma regl kem tahammül edemiyorum açıkçası bağırmamaya çalışıyorum ama elimden bazen gelmiyor o 4 5 gün vallahi ölüyorum ya ama genelde bağırmıyorum ya tek çocuk ama iki çocuk olsaydı sinir krizi geçirebilirdim 
0 oy
(53,796 puan) tarafından
kiziyorum özür diliyorum sonra 
0 oy
(409 puan) tarafından
Hiç bağırmiyorm diyen olamaz çünkü bizde insanız bzmde bir sabrımız var.
0 oy
tarafından

Tahminen ne zaman tahammül sınırları zorlanıyor :'(

Bebeğim 6 aylık olacak da ben normalde bağırmayan insanım. Allah'ım diyorum nolur o duruma gelmeyeyim
0 oy
(2,364 puan) tarafından
1 çocuk için 7 sinir sistemi gerekiyor. Mümkün değil, hiç bağırmıyorum diyene kesinlikle inanmıyorum.
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Nadir de olsa her anne bağırır mutlaka bir yerde ama anında pişman olur sarılırım saniyelik 
0 oy
(7,046 puan) tarafından
Bir benmiyim bağıran diye kendimi yedim bitirdim vicdan yaptım ara arada bagiriyorum istemsizce ama tukeniyorum iki erkek iki acayip yaramazzzz:(!
0 oy
tarafından
Canım annem var biri üvey 3 çocuk büyüttü bir kez olsun bağırmadı. Üvey oğlu yüzünden dayak yese dahi sesini bile yükseltmedi. Maalesef ben öyle olamıyorum her şeye bağıran bi babayla büyüyünce sabrım da olmuyor.
0 oy
tarafından

Kuzum bazı günler çok iyiyiz bazı günler kızıl kıyamet, bugün o gün işte bugün beni delirtiler oğlum 5 yaşında ama sanki kafası geri gitmiş gibi bütün duvar kapıları boyamış metal kutuyu almış parke de sürüyor oğlum diyorum yapma yapıyor süpürgenin üstüne oturmuş oğlum diyorum kalk yok  bağırmayı geçtik artık yani biz. Bitane terlik şaplattım bacağına bana mısın demedi :( 

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 861 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minikordek21 (21 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 549 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde hdyemeryem (78 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 1,449 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,670 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 712 göst.