0 oy
1,042 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından

Ne cok erkek sorunu var boşanma mutsuzluk geçinememezlik ne çok üzücü kötü şeyler okuyoruz  :(

Benim herif de sıkıntılı bu aralar gelmemeleri için tutuyorum kendimi he he lerin..:DD@

9 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından

Belâlarını  istiyiralr  bacım  annenin bir lafı var adam melek olsa bize gelince seytanlasiyir  diye ;);)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne gibi sikintilar bunlar canim
(3,757 puan) tarafından
Işten geliyor yemek yiyor snra hep tl de oyun oynuyor  kızımızla bilr ilglnmior hep tl snra yatıyorum diyor yatağa gidiyor hala tl de oyun.. uyardıkça yapıyor bide haklı ckrtiyor3kendjnj de benim de şuan ki ruh halim kötü çeker bıçaklaasm gözüm görmez yeteri kadar gerginm susuyorum bende bu yuzdn
tarafından
Cnm birlikte film izlemeyi falan teklif et bos birakma yani unutur zamanla teli sizinle vakit gecirdikce
(3,757 puan) tarafından
Ben onu yine gömer çıkartmasanı da bilirim kuzum da şuan bisi demiyorum kaç gündür biraz gergnm bugün de yeteri kadar gerildim ugrsmk istemiorm hiç onnla.s
Sesimi ckrtmiorm güzel güzel diyorum şuan ama baktım olmuyor sürekli böyle işte ozmn annemi karistrrm araya o konussun ben cekemem hiç zaten hastalgm yetiyor bana ben kizima bakayim yeter bana stres üzülmek hiç iyi gelmiyor heme hasta oluyorum çünkü
Bu aralar bide stresli çok da çalışıyor oyzdn biraz da bu sesszlgm:)
tarafından
O zaman dikkat et cnm Allah korusun sinirden stresten sana bisi olsa o bebise kim bakacak
(3,757 puan) tarafından
Aynen bacım eşim iyidir de işde böyle bazen arada dengeszligi oluyor geçeck diye bekliorm bakalım. Kızım bugün aklımı aldı zaten postumu gördünmü blmiorm ama
tarafından
Yok gormedim cnm hayirdir ne oldu ??
(3,757 puan) tarafından
Evi havalandrmk için camları açtım bi odanın da balkonunu açtım odada ortalığı toplarken 5dk dalgnlgm a geldi kızım nerde dedim bi bakiyim mutfağa fln gttm yok oda geldi aklıma hemen gittim baktım yok balkona çıkmış onu ole balkonda yerde oturrken gördüm hem bi derin oh çektim hemde aklım çıktı 1yasinda daha kızım
tarafından
Ayyy Allahim korusun cnm bir dakika ayrilmaya gelmio meleklerin basindan
(3,757 puan) tarafından
Aynen kuzum aklım çıktı ya 4kat bide :((( biraz geç kalsaydım diyorum ya geç kalsaydom:(((
tarafından
Kiz oyle seyler dusunme bak oyle dusunurken bile strese giriyosun ne hastaligin var bilmiorum ama oyle seyler tetikler hastaligi. Rabbim o melekleri korur eli hep meleklerimizin uzerinde olur sen merak etme
(3,757 puan) tarafından
Kas h. Canım bide gözlerim rahatsız çok ağladım bu ara vurmaya başladı gozlerime. Dusunmemeye clsiorm kuzum iyi şeyler düşünüp şükrediyorum ama işde bi yandan da üzülüyorm.s tessekkür ederim canısı beni böyle düşünmen ne mutlu güzel yürekli kardeşim
tarafından
Aglama hayat senin hayatin ve bu hayatinda misler gibi guzel bir ewladin var onunla cik gez dolas kafani dagit kocanin yaptigu gibi onu gormezden gel umursama bak bi soz var cok dogru gercekten kacan kovalanir sican yaranir die :) bu soze cok inaniyorum cok dogru bi soz. Ne sessiz kalacaksinda sabir falan edeceksin. Kizinla hayatini yasamaya bak. Hastaligun icinde cok gecmis olsun. Tabiki dusunecegim sen bnm hem cinsimsin ve bizimde esimiz bebegimiz var ve her ewde sorun oluyor insan derdini kimseye anlatamiyor burda sizlere anlatinca rahatliyorum cunku bni tanimiosunuz ve kotulugumu isteyecek en son insanlarsiniz samimi gelio yani cevremdeki sahte iliskilere ragmen. Yasin kac bu arada cnm bn 27 yasindayim ismimde filiz :)
(3,757 puan) tarafından
Eşim iyidir birbrmizi3de çok severiz hatta ben ona çok severim ole böle değil yani.ds ama işde bazen ara ara dengsz zmnlari olur kafayı yedirtr fln o cinsten.s
3senedir evde dört duvar arasındayim hep kimsem yok çünkü burada ama kızım büyüsün yürümeye başlasın bi eve girmeyecgm hep gezicm3onunla o benim en yakın arkdsm olick:)) eşimle ozmn daha çok vakit geçrme şeyimiz olur hem çünkü şuan kizim çok küçük onunla ilglniorz diye üçümüzün gecircgi bi aktive olmuyor akli ermiyor çünkü.
Ve bende senin gibi düşünüyorum kaçan kovalanır. Bu erkeere yüz verince tepene çıkıyor valla
Buradakileri bilmem amam ben kendi adıma konuşmak gerekirse ben kimseye zarar vermem ole laf taşımayı yalanı dolabı iki yüzlülüğü vs hiç hoslanmam yapmam da..
24 yaşındayim cnm ismim hülya
tarafından
Mamanun oldum cnm valla su konuda sana visi soyleyim mi 20 aylik kizim var 2 aylik oldu biz bi disari ciktik gez toz dolas ewe ugramadik valla avmler denizler hic bisey bulamiosak parklar piknikler :) suanda 9 aylik hamileyim ve hala geziorum sen dusun kizin bir yasina girmis koca kiz olmus tut kocanin elinden madem cok seviosun ye ic gez toz dolas
(3,757 puan) tarafından
Bende memnun oldum canjm:)
BEN erken doğum yaptım canım 15gunde kuvezde kaldı 6ayda kontrleri var di vs
Maadi durumumuz kötü ole gezmek tozmak neredeee karnımızı doyursak kimseye muhtaç olmadan şükür:)
Aah ah durumumuz olsa keşke bende ne çok isterdim gezip tozmak eglenmk
tarafından
Kiz valla oyle yazinca bnde cok mafdiyatli gibi gorundum ama esim 2400 maas aliyo ama birlikte aktiviteler yapuoruz cikioruz dolanioruz ne bilim ewe tikilipta o bi kenarda bn bi kenarda takilmioruz demeye calistim :) cocuk kucuk bahanesi yapmioruz hatta onu gezdiriyoryz die iyice tadibi cikarioruz
(3,757 puan) tarafından
Peki nasıl beceriyorsunuz bunu canım tek maaşla? (Bizde asgeri ücret aliorm çünkü ondan merak 2kendkme uygulayacagm birşey olur belki)
Biz yetisemiorz kuzum yinede halimize şükürler olsun tabi ama zor geçiniyoruz her ay aynı yarı tok yarı aç geçiyor
Bi denize gidelim istedim di yazın ama onca eksik varki onları alablsk denize gidick para olmuyordu denize olsa deniz için gerekli3birseymiz yoktu:) sonuç gidemedk:)
tarafından
Valla cnm avmye gidioruz mesela bi kahve su kagit bardakalrdakiler bi lira alioruz onu kizimizida ucretsiz oyun alanlati var koyuyoruz oraya o oynuyo biz sohbet muhabbet edioruz kocamla yani bize disari cikmak 4 liraya mal oluyo. Yada kahvaltida ne hazirliycam zeytin peynir yumurta yapiorum koyuyorum sepete gidioruz bi patka bahceye kizi salioruz o oynuyo biz hem yemek yiyoruz hem temiz hava hem muhabbet bunun gibi seyler yani oyle cok para zaten istesekte harciyamioruz ew aldik1 sene oluyo. Ama bu dediklerimlede mutlu oluyoruz mesela ewde cay yapiorum termosa koyuyorum kizi parka birakioruz yada yanimiza oturtuyoruz bizde yanimizda laptopumuz oluyo acioruz acik havada virlikte film izlioruz bunun gibi seyler yani
(3,757 puan) tarafından
Neguzel vakit geçriorsnz canım:)Ben avm yi fln hep unuttum iyice asosyal oldum dört duvar arasında içime kapanık oldm ortam fln blmiorm nasıl olcm blmiorm avm mis parkmis blmem pek evlendim evleneli sayılı gitmismdr parka bile
tarafından
Esin sevmio o zaman gezmeyi cnm bnmki iki gun ewde dursun 3. Gun ici darlanio. Tvye bakarken kalk kalk biraz yuryelim dio cocugu giydiriyo kusatio cikario bizi sokaklara.
(3,757 puan) tarafından
Aynen canım gezmek fln bilmez hep çalışmış hytnda.
Ne cok sanlsn maşallah cidden keşke benim esimde senin ki gibi olsaydı ah ah ne mutlu olurdum
tarafından
Iste sen tesvik et cnmmm kalk de birlikte vakit gecirelim de cok bunaliorum de bnmde ihtiyaclarim var de damardan gir adama uyacagina adami kendine uydyr
(3,757 puan) tarafından
Denedm cnm denedjm:)ama çok yoruldumdu artık hep ağlayarak eve dönüyordum bıktmdi mesela bi sahil var yürüyerek gidip geliyoruz yarim saat fln sürüyor en az bak diyorum okdr gidicgz gidip yarim saat kalmadan eve gidek diye tuttrma ddm tamam dedi iyibddm gittik ağlaya ağlaya eve döndüm yarim saat zor kaldık zaman geçirmesini blmior ki dışarı çıkınca..  Ne zaman o sahile gitmissek hep ağlayarak eve döndüm.. ugursuz:))
Sonra pes ettim cikak diyordu hayır diyordum ağlayıp mutsuz olcgma ev de otururm diyordum istemesemde evde duruyordum..
Öle böle geçti okdr zaman simdidede ccgm var adam yine aynı gezmesini dışarı çıkınca yonlerdirmesini vakit geçrmesni blmez bizim tek aktifemz sokak aralarında yürüyüp eve geri gelmek sdce
tarafından
Anladim cnm ne denirki bilemedim valla
(3,757 puan) tarafından
Okdr cok özeniyorum ki eşleri ni yonlendrmesnj bilen dışarıda vakit gecrtmesni bilen kocam var diyip rht olmayı hani nasıl anlatym blmiorm anla isde:( :))
Ama kızımla bu 3 4senenjn aciisni cikrtcm ins
tarafından
Anliorum cnm balla yakinlarda misin acep yakinlarda olaydin vikar gezer tozardik valla :))
(3,757 puan) tarafından
Kesin uzagizdr çünkü iyi gelen insanlar hep uzakta olurlar.s  kocaeli sen :)
tarafından
Ankaradayim cnm bnde :((
(3,757 puan) tarafından
Yaa varya en sonunda ankaraya tasincm :DDD bu nedir yaa herkez mi ankaradan olur
tarafından
Baskalatidami var kiz bn yeniyim daha kimseyi tanimiorum valla ;)))
(3,757 puan) tarafından
Geçen bi arkdasla tanışmstim buradan knstk oda a. Dan bi bacım dedgm bi arkdsm var buradan tanıştık di normalden konuşuyoruz:) oda a. Dan çok var ankaralı burada
tarafından
Dogrudur cnm guzel yer Ankara gel bir gun gezdireyim seni :))) ama fogum yapyiktan sonra sunun surasinda 20 gunum kaldii
(3,757 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim:) aile. Ist da olmasa ankaraya taşınmayı dsnrdum eşim orayı iyi biliyor zaten:))
Woww desene meleğine kavuşmaya az kaldı yaşasın:D ❤
Allah sağlıklı sıhhatli kucgna almayı nasip etsin inşallah canisi ❤❤
tarafından
Amin kuzum insallah ewet bayagi az kaldi bakalim iki cocuklu hayatta ne yapacagimmmm :)))
(3,757 puan) tarafından
Yaş aralıkları nasıl? Zor olucak ama eğlenceli olur ilerde snrm
tarafından
21 ay olacak aralari cnm
(3,757 puan) tarafından
Hımm fazla değilmiş arkds gibi olucklr desene:)❤
tarafından
Bakalim insallah onlar arkadas olacakta bnde herhalde bi 5 10 sene yaslanirimm :)
(3,757 puan) tarafından
Orası kesin :/
Ama buyuyuncede onlar bize bakick bizi gezdirir eglendrrler artık arkds gibi
0 oy
(163,314 puan) tarafından
Valla yeni yil kotu basladi
(3,757 puan) tarafından
Sorma aynen kötü başlamaya başladı allah bugunlerimizi aratmasin ne dyim:(
0 oy
(746 puan) tarafından

Erkekler rahat yaşamayı seviyorlar canım sikintiya gelemiyorlar bizim kadar sorumluluk yuklemiyorlar sırtına . Bi çalışıyorlar yeter geri kalan herşey kadında.  Boşuna dememişler yuvayi dişi kuş yapar diye tüm sorumluluk kadında bu da bize ağır geliyor sıkıyor o yüzden de erkeklere sarıp duruyoruz Allah biz kadınlara sabır versin :)

(3,757 puan) tarafından
Haklisin kuzum:))
Amin amin amin:))
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Ay hic sorma canım ya çok üzülüyorum 
(3,757 puan) tarafından
Inan bende :(( ama aileleri sahip çıkan kadınlara da ayrı bi seviniorm
(3,076 puan) tarafından
En çokta ortada kalan çocuklara üzülüyorum büyüklerin hatasını onlar çekiyor hep
(3,757 puan) tarafından
Hem masum kimse ona olan oluyor kuzum bu cck kadın fark etmiyor ahhh zalim hayat zor herkez icin
0 oy
(588 puan) tarafından
Erkeklere sorsak onlarinda kadinlarla derdi vardır emin ol canm :)
(588 puan) tarafından
Kız cocugumun altını degistiririm karışır kulağını temizlerim karışır ellerini yıkarım karışır odalarımı karistirmak ister daha sayayim mi
(3,757 puan) tarafından
Hep bi büyük ile kalıyorsa bi insan inan bunları hemen hemen hepsini yaşıyor cnm.s
(588 puan) tarafından
Benimki uzakta bide düşün ayni evde olsak simdiye kadar tirlatirdim
(3,757 puan) tarafından
Yaw kız uzakta derle  eviniz ayrı ve nekdr uzakta ? Nasıl karışıyor okdrina uzakta iken
(588 puan) tarafından
10 km uzakya canım oyle cok uzak degil
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Bir insan ulaşamadığınin delisi ulaştiginin nankörüdür canım erkeklerde malesf böyle
0 oy
tarafından

valla ben de bilmiyorum ne varsa onlar yüzünden geliyor başımıza zaten 

(3,757 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(13,671 puan) tarafından
En başta geçim sıkıntısı var sonra da evde bı güler yüz bulmamak var her şey çok monoton olunca onlar da oyuna telefona sarıyor tek suçlu eşler değil çok şükür ki eşim hiç böyle değil
(3,757 puan) tarafından
Ayne  şükür esimde farkına var di bu aralar tlde otuna sarıp ihmal ettgni bizi :) yapmayacgm dedi ben karışmam oyununuda oynasın ama aşırıya kaçmamak şartıyla.
Geçim sıkıntısı herşeyi mahvediyor zaten zorlaştırıyor.
Monoton olması herkezi sıkıyor haklsn birşey yapamior ki insan karinimizi soğutmaya yetmiyor ki gezek eglenel

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 130 göst.
12 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 278 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde dheudheje (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 2,065 göst.
25 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 1,322 göst.

Kategoriler

1,467,571 soru

24,046,565 cevap

329,412 kullanıcı

...