0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (254 puan) tarafından
Hanımlar bebeğim 3 buçuk aylık 3. Ayımız zehir oldu resmen biberonu reddetmeye başladı zaten memeyi de reddetmişti 1 ay sadece anne sütü aldı onu da sagarak verdim 20 ekimde 4 aylık olucak ama kilosu 6 kilo doğum kilosu 3230 bundan 4 gün once 24 saat boyunca hiç bir şey yemedi kaşıkla verdiğim halde bile ağzından geri çıkardı biberonun memesini ısırıyor ve asla yutmuyor elimde bayıldı resmen çocuk hastaneye zor yetiştirdim şaştım kaldım artık elinde iyice zayıflamış hissediyorum 3 gündür de gecem gündüzüm birbirine karıştı ağzımın tadı tuzu kalmadı nedir bu bebeğin derdi siringayla veriyorum 4 saate 120 cc onu da siringayla 40 dkda yiyor bazen çıkarıyor bazen duyarsınız kusuyor iyice çaresiz kaldım bu bir atak belirtisi mi ne yaşıyoruz biz iyice yıprandım karşısında oturup ağlıyorum artık mamaui ağlayarak içiyor çok üzülüyorum başına böyle bir şey helen var mi hastanede bütün tahliller yapıldı kan idrar tahlili film filan vs. Çekildi ama hiçbir sorun çıkmadı nasıl yapixam ben sürekli siringayla mi beslicem böyle beslense bile nasıl kilo alacak  Bebek Ayı 3.5

2 Cevaplar

0 oy
(1,709 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi 3 aylıkken ağlata ağlata içiriyordum çok zordu sonra kendisi pes edip ağlayarak değil normal beslenmeyi kabul etti şuan inadından yapıyordur inadını kırdığınızda düzeleceğini düşünüyorum şuan 1 yaşında kızım bazen yine inadı tutuyor ama ağlayarak da yiyebilirsin sorun yok diyorum ve hemen normale dönüyor birazcık sabır ve sakinlik gerekli sadece 
(1,709 puan) tarafından
Öyle maalesef çok absürt gelecek ama ben o ağlarken ağzını açtığında biberonla biraz biraz ağızına mama sıkıyordum 3. Sıkışta biberonu alarak içiyordu ama mecbur kalıyordum öyle yapmaya çünkü mekonyum la doğmuştu ve kilosu azdı zayıf kalıp hastalanmasından korkuyordum
(254 puan) tarafından
Bende öyle ağladığı zaman siringayla ağzına akıtıyorum keşke tutsa sizinki gibi tutmuyor asla 120 cc mamaui kendi haline bırakıp tutmasını bekledim hepsini ağzından akitti 1 damla bile yutmadi ağlaya ağlaya hepsini çıkardı o ağladı ben daha çok ağladım
(1,709 puan) tarafından
Allah sabır versin birde biberonla sıkıp sonra ağızına koymayı deneseniz çünkü ben hep biberonla denedim yada uyku arasında verdim öyle öyle tuttu sonunda
(254 puan) tarafından
Uykuda anca 1 ölçek kadar içiyor ama uykusu aşırı hafif gündüz uykuları bile 1 saat sürmüyor ony da gözü açık uyuyor
(1,709 puan) tarafından
Doktorunuza danışın biberonu reddettiğini belirtin doktorunuzla bir yol bulursunuz inşallah
-Reklam-
0 oy
(7,156 puan) tarafından
Hosgeldin 4.ay atagi geciyor ama anneyi cok yıpratiyor mamayi degistirsen bende cok yasadim meme reddi falan kucagimda gezdirdim emzirdim memeyi tutana kadar bir amuda kalkmadigim kalirdi  nebe suresi ac o bebekleri sakinlestiriyor 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 654 göst.
2 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 678 göst.
18 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 109 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Honeybee (7,448 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 114 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Honeybee (7,448 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,292 soru

24,152,018 cevap

334,957 kullanıcı

...