Hanımlar bebeğim 3 buçuk aylık 3. Ayımız zehir oldu resmen biberonu reddetmeye başladı zaten memeyi de reddetmişti 1 ay sadece anne sütü aldı onu da sagarak verdim 20 ekimde 4 aylık olucak ama kilosu 6 kilo doğum kilosu 3230 bundan 4 gün once 24 saat boyunca hiç bir şey yemedi kaşıkla verdiğim halde bile ağzından geri çıkardı biberonun memesini ısırıyor ve asla yutmuyor elimde bayıldı resmen çocuk hastaneye zor yetiştirdim şaştım kaldım artık elinde iyice zayıflamış hissediyorum 3 gündür de gecem gündüzüm birbirine karıştı ağzımın tadı tuzu kalmadı nedir bu bebeğin derdi siringayla veriyorum 4 saate 120 cc onu da siringayla 40 dkda yiyor bazen çıkarıyor bazen duyarsınız kusuyor iyice çaresiz kaldım bu bir atak belirtisi mi ne yaşıyoruz biz iyice yıprandım karşısında oturup ağlıyorum artık mamaui ağlayarak içiyor çok üzülüyorum başına böyle bir şey helen var mi hastanede bütün tahliller yapıldı kan idrar tahlili film filan vs. Çekildi ama hiçbir sorun çıkmadı nasıl yapixam ben sürekli siringayla mi beslicem böyle beslense bile nasıl kilo alacak Bebek Ayı 3.5