0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
gebzede h. ayvan katliamı var. Evet sokak hayvanları için çözüm şart ama bunun yolu öldürüp çöp poşetleriyle atmak olmamalı. yavru kedi ve köpekler de var. 

6 Cevaplar

0 oy
(105 puan) tarafından
Simdi gördüm içim yandi yaa
tarafından
çok kötü ya, insan nasıl kıyabilir bir cana
-Reklam-
0 oy
(2,384 puan) tarafından
Saat başı bir felaket haberi Allah'ım sen hidayet ver insanlara 
tarafından
Düzgün 1 habere muhtaç kaldık valla
(2,384 puan) tarafından
Bu gidişle daha da kötü olacak
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Malesef gördüm her geçen gün iyice kötüye gidiyoruz:((
tarafından
sahipsiz zannediyoruz hayvanları ya...
0 oy
(3,305 puan) tarafından
Bile bile afetleri depremleri çağırıyoruz o mazlumların ahı çıkmayacak gibi katlediyorlar Allah belalarını versin 
(14,126 puan) tarafından
İnanır mısın bu son yaşananlar depremden bile beter hâle geldi bir nevi afet her geçen gün kötü birşey oluyor
(3,305 puan) tarafından
Depremden daha çok sarstı beni olanlar büyük bi deprem yaşadık ama malesef ki bazılarını etkilemedi bile iyi günlerimize az mi şükür ettik acaba. resmen ülkemiz çığırından çıkmış durumda güzelim ülkemin içine edeni edenleri Allah iki cihandada huzur vermesin yasadiklarimiz hiç normal değil
(14,126 puan) tarafından
Amin canım amin şimdiki gençlik, çok kötü durumda gümbür gümbür geliyorlar ve ben bundan korkuyorum çocuklarım sevdiklerim için ... Artık dışarı çıkarken daha dikkatli olcam diyorum yada diyoruz ama psikopatlar öyle yerlerde çıkıyorlarki karşıda koyamazsın Rabb'im muhafaza eylesin
(3,305 puan) tarafından
Bugün görmedin mi istabbulda elinde bıçakla millete saldıran şahısı baya yaralı varmış

Valla bugün hava öyle güzeldi biliyorsun kızım park istedi goturemedim şimdi esimj bekliyorum 11 gibi gelip bizi parka goturcek ben hiç dışarı tek çıkmam artık
(14,126 puan) tarafından
Gördüm görmez olur muyum bıde diyor oyun çok oynuyorum rüyamda gördüm rüyada gördüğümü yapmak istedim ******** mahlukat
(3,305 puan) tarafından
Ben izlemedim bile görür görmez kapattım bugün bi video gördüm instada o kadar guxel anlatıyordu ki bulursam aticam sana  bazen suç ailede bitiyor onu özetlemiş adam
(14,126 puan) tarafından
Çok doğru eğitim ailede başlar bulunca at canım
(3,305 puan) tarafından
(14,126 puan) tarafından
Kız tüylerim dıken diken oldu... Çok doğru herşeyi aileler yapıyo biz öyle büyümedik ama şimdiki nesil prensesler prensler gibi yetiştiriliyor gözleri doymuyor hep ondan oluyo terbıye yok ahlak yok sâdece gelecek diyolar yaa önce çocuğuna terbiye ahlak ne onu öğret geleceği ıcin en önemli olan kavramlar bunlar bırak parayı pulu ama yok olur mu önce gelecek gelecek... Gaybı bır tek Rabbim bilir rızka kefilim diyor çocuğunu ahlâklı yetiştirirsen zaten kendı parasını kazanır
(3,305 puan) tarafından
Çok haklısın cnm herkesin gözünü para boyamış evt parada önemli ama helalinden valla benide baya etkiledi video
(14,126 puan) tarafından
Oyle canım öyle çocuğunu güzel yetiştirirsen zateb helalinden aklı başında parasını kazanır sende anne baba olarak ne yapılcaksa yaparsın
(3,305 puan) tarafından
Gelde anlat
(14,126 puan) tarafından
Allah akıl versin ailelere diyelim artık
(3,305 puan) tarafından
Amin bacım ❤️
0 oy
(4,916 puan) tarafından
Ha.yvan, kadın, çocuk.. Her gün bir katliama uyanıyor ülke. Deccal korkup kaçacak yer arıyordur artık kendisine. 
tarafından
sözde Allaha inanan(!) insanlar ya hepsi...
(4,916 puan) tarafından
Hı hı kesin öyledirler. Gerçek İslam bu değil diye naralar atan kişilerin gerçek İslam‘ı gösterme şekilleri bu işte.
0 oy
(3,305 puan) tarafından
tarafından
bir de suçları cezasız bırakma var. işte biri kediyi öldürüyor, ceza vermiyorsun sonra gidip çocuk dövüyor ceza vermiyorsun, kadına sarkıyor ceza vermiyorsun artık iyice cesaretleniyor. yapıyorum ediyorum ceza yok diye her geçen an şiddetin, sapıklığın dozunu artıyor. en sonunda da vahşet geliyor.
(3,305 puan) tarafından
Adalet yok olsa kimse böyle elini kolunu sallamaz nede olsa kendi ailesine birsey olmuyor olan mazluma oluyo o itleri salanlarda koruyanda hiç bi halt etmeyende susanda o itlerden daha korkunçtur allahim muhafaza etsin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 401 göst.
0 oy
10 cevap 444 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 491 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 412 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu