0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (2,011 puan) tarafından
Kızlar şimdi şöyle ki kuzenimin düğünü var ben o kadar cok ağır seyler yasadım ki halam ne aradı ne sordu ne bi gecmiş olsun dedi kuzenim de öyle aramadı sormadı bir kere babamlarda gelmişti denk geldik oyle bir de dedem vefat ettiğinde bu halam diğer halama birşeyler söylemiş babam annem bizim hakkımızda mesajlarında gördüm halam telefonunu bana vermişti birini aricaktık önüme çıktı ondan dolayıda cok kızgınım kuzenimle aramızda bişey geçmedi ama cok samimi değilizdir birtek bu halamın çocuklarıyla boyleyiz ama diğerleriyle can ciğer kuzu sarmasıyız düğüne gidip gitmeme konusunda cok kararsızım ama kalbimde aklımda gitme diyo 

7 Cevaplar

0 oy
(5,097 puan) tarafından
Gitmezdim, senin zor zamanlarinda telefon açmaktan acizlerse sende onların mutlu zamanlarında yanlarında olma 
(2,011 puan) tarafından
Gidesim yok zaten ama kardeşimde biraz aklımı karıstırdı babam git halandır demiş kardeşime ben de sordum sana kalmış kızım sen bilirsin dedi babamda gitmem taraftarı değil bundan cok eminim
(5,097 puan) tarafından
Babanda kararı sana bırakmış, gidesinde yokmuş hiç gitme canim, gitsen samiyetsiz şekilde sana hoşgeldin derler
(2,011 puan) tarafından
Aynen öyle normalde kinci değilimdir ama onlara karşı buyuk bi kin var içimde elime fırsat gecse Boyle butun kinini nefretimi kusucm üstlerine de neyse sakinleşim ben en iyisi :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
ben de gitmezdim 
(2,011 puan) tarafından
Gidesim yok zaten ama kararsız kaldım kardeşimde biraz aklımı karıstırdı babamla konuştum sen bilirsin dedi ama adım kadar eminim gitmem taraftarı değil
0 oy
tarafından
Ben gitmezdim 
(2,011 puan) tarafından
Gitme niyetim yok zati kararsızlıgım kardeşimden kaynaklı biraz ama gitmicem
0 oy
tarafından
Gitmezdim. Ben erken doğum yaptım 3 aya yakın kızım yoğun bakımda kaldım. Ne teyzem ne amcam yengem hiçbiri ne aradı ne geldi. Kuzenim evlendi gitmedim, teyzemin kızı evlendi yine gitmedim. Evleride çok yakın gelebilirlerdi. Zor günlerimde yanımda olmadılar bende olmam kimse kızımdan ailemden daha değerli değil. 
(2,011 puan) tarafından
Gitmicem zaten ama kardeşim biraz karıstırdı kafamı ama netim şuanda  kesinlikle gitmicem Bende erken doğum yaptım 4 ay 9 gün yoğun bakımda yattı onlar hariç herkes aradı sordu 7 kat yabancı aradı onlar sadece babama anneme sormus beni arayıp sormadılar
0 oy
(2,678 puan) tarafından
Zor zamanımda bana bir çay kaşığı veren dostumdur oyuzden çok kalabalık dildir çevrem size zor zamanininzda oralı olmayan insanlara sırt dönmeyi öğrenmelisiniz aksi takdirde hayat çok zalım ezip buzulup üzülmek için gelmedik
(2,011 puan) tarafından
3 senedir görüşmüyorum zaten halamda felç gecirmiş duydum ama acıkçası aramak gelmedi içimden gerci en duyduğumda iyileşmişti ama o dönemde aramazdım
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Bahane üretip gitmezdim şimdi gelmiyorum desen onu bile kullanırlar 
(2,011 puan) tarafından
Kullanmaya hakları yok valla ne derlerse desinler ben zaten bişey olsada bütün foyalarını ortaya doksem diye bekliyorum ama yine de yapmam oyle bişey
0 oy
(1,058 puan) tarafından
1 ay önce amcamın oğlu evlendi kız kardeşi kuzenim whatsapp'tan davetiye fotoğraf attı bekleriz tuba gel yazmıştı bende cevap vermeden annemgili aradım babam boşver gitme bende gitmeyecem dedi bende geri kuzenime eşim müsait olursa gelirim yazdım. amcam diğer yiyenleri uzakta olmasına rağmen gidip davetiyelerini verdı ben aynı ilçedeyim konteyner da kalıyorum bir'de gelip kapımı çalmış değil, benim düğünüme de gelmedi bende düğünlerine gitmedim babam da 
(2,011 puan) tarafından
Babqm gider mi gitmez mi bilmiyorum ama ben gitmicem
(1,058 puan) tarafından
Valla babam gitmedi hatta halam da amcamı eşini fln almış babamın yanına gitmişti konuyu hiç açmamışlar bile:))

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 336 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
14 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Emine.077 (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 74 göst.
+2 oy
2 cevap 142 göst.
15 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ssibel (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,217 soru

24,013,465 cevap

327,883 kullanıcı

...