0 oy
938 göst.
Diğer kategorisinde (815 puan) tarafından
Kizlar kafam durdu eve baktı .bundan 7ay önce felan başvurdum 4.5ay omcede başvurmuştum ama red cevabı almıştım ama geldiler ,soru vs sordu bı bayan.olumlu olursa arayacam olumsuz olursada kargo ile kağıt gelecek dedi ,doğrumu sizde öylemi dedi,biz çocukların yaşadığı ortamı denetleme görme amaçlı geliyoruz dedi ,eşimde kızdı neden aldın içeriye zaten red mesajı gelmişti ,niye bilgileri verdin felan dedi korktum yaa

25 Cevaplar

0 oy
(1,492 puan) tarafından
Teyzeme de böyle olmuş. Tc almış , resimlerini çekmişler vs. Sonra muhtar mahalleye gelenler dolandırıcıymış diye. Umarım seninkiler dolandırıcı değillerdi. İstersen sosyal yardımlaşma bir git sor. Ekibiniz evime geldi mi diye
(815 puan) tarafından
Peki bir şey yapmışlar mı ki canım ,resmimi cekmediler evin
-Reklam-
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Basvurdugun yeri arayıp sorsana ,kabul edilenlerden belki bu ziyaretler ile red statüsüne alıp, ihtiyacı olan başka kişilere bakiyorlardir hemen korkutma kendini olmuş zaten hersey.
(815 puan) tarafından
Kağıt veriyolar dedi adı yazar dedi ,kağıt verdi adını unuttum kadının,dedi kağıtta yazar ,fakat götürülecek bi evrak yok burdan ad soyad imzayı atın dedi çocuklarla tekrar uğraşmayın kaymakamliga kadar dedi ,okagitla birlikte gittiv,bizi ararsjniz dedi,dünden beridir anksiyetem azdı nasıl elim kolum tutmuyor ,aradım kadının ismi ne dedi hatirlamadim ,adjmi tcmi felan aldı arayacaz dediler bilmiyorum inşallah onlardır yaa
(4,311 puan) tarafından
Elin ayağın titremesin hiç birsey olmaz korkma ,olumlu düşün ayrıca senet borc kağıdı değilse yani imza attığını kağıdı okuduysan hiç bir sorun olmaz.Okumadiysan da korkma olan oldu artık.
0 oy
tarafından
Canm korkutmak istemem ama sanirm dolandırıldin TC yi vermişsin imza atmışsın inşallah kötü bsey gelmez başınıza yaa karakolu git bı bilgi al derim en azndan polisler bilsn
0 oy
(7,013 puan) tarafından
için rahat etsin istiyosan  sosyal hizmetleri  kurumun ara yardım için gidiyorlar  orayi  onlara  sor siz mi gönderdiniz diye
(815 puan) tarafından
Aradım canım onlarmis çok şükür ya
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Hangi şehirde oturuyorsun annelere de gelmisti
(815 puan) tarafından
İstanbul canım bahçelievler

İlgili sorular

+4 oy
4 cevap 190 göst.
0 oy
9 cevap 389 göst.