0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (504 puan) tarafından
Kizlar kızımla aram iyi çok iyi anlaşıyoruz kreşe gidiyor ben çalışıyorum ama izin günlerinde akşam vs okul çıkışı full beraber vakit geçiriyoruz tamamen ona odaklıyim yani ev mis yemekmis vsvs iş ile uğraşmıyorum tamamen çocuğa odaklı 

Yani ilgi konusunda sıkıntı yok okulunuda severek gidip geliyor buraya kadar no problem 

Ama kızım halasını yengesini babannesi annaesinide çok seviyor ve biz bu saydıklarım la çok sık beraberiz 

Nereye gidersek bu saydıklarım dan  hep ben sizle gelmicem ben burda kalicam ben sizi sevmiyorum diyor ve o evden zorla çıkarana kadar yarım saat uğraşıyoruz ağlıyor 

Nedeni ne olabilir 

3 Cevaplar

0 oy
(2,370 puan) tarafından
Nedeni şu ben yaşadığım kadarı ile çocuğunuzu evinizin içinde ev kurallarıyla büyütüyor kuralcı davraniyorsaniz ve babannesinde annanesinde halasinda kisitlanmiyorsa herşeyine evet deniliyorsa  kuralsızsa bu şekilde oluyor. Yada babanne hala annanenne yenge cocugunuzun yanında "birak yapsın" "bırak ellesin" gibi cumleler kuruyorlarsa acilen onune gecin. Cocugunuz konusunda soz sahibi siz olmalisiniz bir baskası sizin dusunce ve fikirlerinize saygı duymadan hice saymalarina musade etmeyin kim olursa olsun. 
(504 puan) tarafından
Çok aşırı kuralcı değilim ama reddettigim kuralını koyduğum bazı noktalar var ve gittiğim yerler bırak yapsın etsin modunda haklısınız
(2,370 puan) tarafından
Cok asiri kuralci olunmamalı zaten cocuk tabiki ne cok kuralci nede cok serbest yesittirilmemeli. Ama mesela gidip benim cocugum babannesinin yatak odasini karistiramaz degilmi? Ben musade etmiyorum mesela onlar cocuktur girer yapar diyorlar ama yapmamali sonra gittigim her evde biryerleri girip karistirabiliyor. Yada izinsiz alabiliyor. Burda cocuk diyip gecilmemeli bence. Yatak odasina giremez ve karistiramaz bitti. Bence olmasi gereken. Cocuk diye babannesinin evindeki herseyi elleyemez elliyorsa musade edilmemeli oyuncaklardan bahsetmiyorum kisisel esyalardan bahsediyorum. Benim cocugum boyleydi artik musade etmiyorum girdigi zaman cik diyorum buraya girilmez ve burasi karistirilmaz. Kendi evlerinde yapiyorlar zaten baskasinin evi olmaz ama isterse babanne evi olsun. Orda alisinca bu sefer heryerde basliyorlar yapmaya oda olmamali.
(504 puan) tarafından
Benim kızımın yeni huyu en sevmedigim hangi eve gidersek gidelim yabancı tanıdık yeni sofradan kalkmış olsak dahi anne acıktım moduna giriyor bunu nasıl engelleyecegim ben şu yaşımda hayla değil acıktım demek misafir odasından çıkmaya utanırım sağa sola bakmaya utanırım yanlış anlar diye bu çocuk nerden edindi bilmiyorum mesela bunu nasıl yok edeceğim anlamıyor da onun dışındaki tüm kurallarına uyuyor şükür evdede dışarda da ama bu en nefret etigim şey ve nerden kaptı bilmiyorum
(2,370 puan) tarafından
Bunu her çocuk yapıyor ya başkasının evinde hersey daha hos geliyor :)
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Cocuk sevildigini hissediyor ve daha fazla zaman gecirmek istiyor hepsi bu
0 oy
(6,076 puan) tarafından
2.5 yaşındaki oğlum 2 gün önce arkadaşımın evinde kalmak istedi siz gidin ben burda kalcam diye ağladı :D bence orda güzel vakit geçirdiği için hep öyle olacak nasılsa diye kalmak istiyor çocuklar 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 379 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 589 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Syma (941 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 395 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,943 cevap

329,228 kullanıcı

...