0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba. Beta hcg m 2 katı artmıyor 5 haftalık gebeyim. Kese var bebek henüz görünmedi.. benim gibi durumu yaşayan varsa cevap verebilirmi 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani ne kadar artıyor illa tam 2 katı olmasi şart değil yüzde 60 oranı artsa da yetiyor. Bebek görmek için de erken zaten 7.hatta 8 haftaya kadaf anca görenler var. Doktor ne diyor bu duruma o önemli 
(5 puan) tarafından
2 güne bir. Sadece 470 ile 850 arasında 4 gün var canim
tarafından
Yani evet o zaman artıs hızı biraz düşük ama kese varmış biraz daha bekle ama bu süre icinde en az iki doktora daha git mümkünse biri özel biri devlet olsun farklı farklı 3 doktor da aynı şeyi önerirse o zaman karag verirsin
(4,876 puan) tarafından
Masallah doktor mu kasap mi belli degil sanirsin canı kendisi verdi :( nefret ediyorum soyle doktorlardan. Sen arkadasin dedigi gibi bikac doktor dolas hem devlet hem ozel olsun. Burda bi arkadas beş doktor dolasmisti vazgecmemisti bebeginden. En son herseyin yolunda oldugunu ogrenmisti.
(5 puan) tarafından
Ben sonrasinda başka doktora gittim. Benim bir sürü hastam var 2 katı artmayan sağlıklı olan dedi doktor. Bir daha beta hgc testi yaptırmalı söyledi. Geç döllenme olabileceğini bunu bilemeyecegini söyledi. 10gun sonra tekrardan gel dedi
(4,876 puan) tarafından
E yani. Bosa korkutmaktan ne anlarlar bilmem. Vebal yani bu. Masallah sağ salim dünyaya gelsin
-Reklam-
0 oy
(6,752 puan) tarafından

Benimkide artmıyordu ama keseyi de bebeğide gördük suan27+5 olduk sitres yapma akışına bırak 

(5 puan) tarafından
Gercektenmii artış hızınız neydi. Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasıp etsin. Bebisi kaçıncı haftanızda gördünüz kesede
(5 puan) tarafından
Büşra hanim oradamisiniz  sizin süreçle iligli sormak istediğim bir kaç soru var
(6,752 puan) tarafından
Buyur burdayım yanlış hatırlamıyorsam 8 de hemde sağlıksız kürtaj edelim dediler izin vermedim 10 haftaya kadar beklemeye niyetim vardi 8 de filan kalp atışını filan duyduk
(5 puan) tarafından
Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı naisl etsin inşallah.Benide 5.haftada kürtaja alıyordu bende doktoru değiştirdim.. benim kesen 2.61mm di en son. Artış oranınız merak ettim nasıl artıyordu.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 763 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Tugcecenazli (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
3 cevap 137 göst.

Kategoriler

1,469,856 soru

24,078,155 cevap

331,047 kullanıcı