0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,283 puan) tarafından
Ay o kadar üzülüyorum ki artık. Okul acilali bir ayı geçti kızım anasinifina gidiyor. Yok anam yok çocuğun bı iyi günü yok bağışıklık bu kadar mı kötüydü bilmiyom. Bı gün iyiyse diğer üç gün kötü. Nasıl duzelicek. Haftasonu bebek gibi bakıyorum iyileşiyor. Pazartesi oldumu tekrar grip yeniliyo.normakde hiç hasta olmazdı . Ben bağışıklığı çok yüksek diye düşünüyordum yanılmışım sanırım. Nasıl duzelicek fikirlerinize ihtiyacım var .

3 Cevaplar

+1 oy
(1,889 puan) tarafından
Çinko ve antioksidan desteği yapın d vitamini verin mutlaka
(3,283 puan) tarafından
Hangilerini öneriyorsunuz peki
(1,889 puan) tarafından
Çinko ve D vitamini piyasada farklı isimlerle var bütçenize göre alabilirsiniz çok fark yok. Antioksidanı beslenmesine yaymanız faydalı olur. Yaban mersini gibi meyveler verebilirsiniz. Kara mürver içerikli şeyler verebilirsiniz. Propolis verebilirsiniz alerjisi yoksa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bal sarımsak limon kürü yapıp düzenli aralıklarla yedir.
(3,283 puan) tarafından
Nasıl yapılıyor acaba
tarafından
1-2 diş sarımsağı minik minik doğra 1 tatlı kaşığı bal ve 5 6 damla limon suyunu karıştır hemen yedir. Yutmaktan zorlanırsa arkasından su verebilirsin. Çok faydalı ve gerçekten bağışıklık güçlendirici. Sarımsak zaten kendi başına güçlü bir antibiyotik ve antioksidan.
0 oy
(4,312 puan) tarafından

Bağışıklık böyle böyle yükselecek korkma.

Birde grip olduğuna eminmisin alerjik bir durumu olabilir mi yani devam etmesine sebebiyet veren

Üst solunum yolu nezle ,üşütme vs okul dönemi ile olması çok normal ama alerjik cocuklarda alerji  bunlarin ardına hemen yapistigi için süreci uzatması yada tekrarlıyormus gibi gelmesine çok normal.

Sen bir pediatriye götür ciğerleri ve muayene etsin ,hiç bir sorun yoksa hemen ardına iyi bir kbb ye götür. 

Geçmiş olsun...
(3,283 puan) tarafından
Götürdüm canım mevsimsel yada salgın diyip yolluyolar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
24 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 352 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Canimkendim (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 376 göst.
+1 oy
29 cevap 1,285 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,948 cevap

336,430 kullanıcı

...