+1 oy
940 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar magazalardan falan tam istediginiz gibi kiyafetler bula biliyormusunuz?

Ya delircem artık..rusyaya geldigimden beri kiyafet basima bela olmuş..istedigim tarzda kiyafetler asla bulamiyorum

Ne tarz giyersiniz genelde?

30 Cevaplar

+1 oy
(30,101 puan) tarafından

Tesettüre uygun hiç birşey yok bulamıyorum maalesef hep renkli süslu dar  yani bulabildiklerimde genelde altın fiyatıyla yarışıyor maalesef 

tarafından
Burdada kapali giyim fazla yok
-Reklam-
+1 oy
(670 puan) tarafından
Belirli bir tarzım yok sanırım benim 

Ama geniş pantolon kalem etek vs severim tunik kalem etek kombini severim Robali elbise severim  Bursada oturuyorum bende burda hic bise bulamıyorum diyince üstüme gülüyorlar  nasıl bulamıyorsun  diye 

Sizde internetten vs alma gibi bir durumunuz yok mu internette daha çok seçenek vardır 
tarafından
Var canim internetden ala biliyorum ..ama malesef ordan da tam fikrimdeki kombinleri bulamiyorum ..sen ayni benim gibisin
(670 puan) tarafından
Diktirebileceğin bir terzi bulup yaptırabilirsin o halde
0 oy
(9,285 puan) tarafından

Tarzım yok farzım var bacım böyle giyiniyorum ☺️

image

(14,123 puan) tarafından
❣️❣️helal olsun
tarafından
Bir gün bana da nasip olur inşallah böyle giyinmek
(14,123 puan) tarafından
Amin canım
(9,285 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Amin canım inşallah
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Bekarken dar giyinirdim bebe olduktan sonra giyinemiyorum... 
tarafından
Evlendikten sonra daha bir dikkat ediyorum kapali giyinmeye
0 oy
(1,791 puan) tarafından

Bekarken 60 kg dim. Genelde beb spor klasik giyinirdim ve s ve m beden tarzima uygun seyler bulurdum

Dogumdan sonra +12 kg ile kendim ile barişık olamadim eskisi kadar şıkta giyinenedim. Okula giderken kumas pant keten pant elbise blazer tarzi. Disari da ise kot e lbise veya tisort gomlek giyip geciyorum. Artik l veya xl giyinmem gerekiyor. Magazada dolsacak hem vaktim yok hemde pahali . Internetten aliyorum
0 oy
tarafından
Kiz orda ne isin var onlar bizim gibi giyinmezko benim tarzim ferace ustune genis sal mük 
tarafından
Evet farkli buraninkilerin tarzi..o yuzden bulamiiyorum
0 oy
(1,412 puan) tarafından

Bizim tarzı Rusyada nasıl bulacaksın kız :D 

tarafından
Sorun o iste
0 oy
(14,746 puan) tarafından
Ben tesetturluyum hep tek renk üzerinde işleme olmayan şeyler giyerim. Açıkken de öyleydim boncuk pul yazi baskı bunlar bana göre değil. Renkler de çok.onemli mesela yesil rengi çok severim ama bi modele o renk gitmemiştir illa yesil diye de almam veya bi modeli çok beğenirim ama bana yakismayacaginı düşünürsem almam rengini de önemserim sadece model yeterli değil 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Kız kocan Rus mu :D
tarafından
Gibisinden ..rus dəgil ama rusyada yasiyor
0 oy
(4,005 puan) tarafından
Hoşuma ne giderse onu giyorum tam bir tarzım yok yani 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,733 cevap