0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (623 puan) tarafından
Kızlar kızım 5 yaşında geçen sene okuldaki tuvalet temiz değil diye sabahtan akşama kadar çişini tutar gitmezdi bu sene okul açıldı tuvalete gidiyordu temizdi baya tuvalette neyse bu hafta fark ettim su içmiyor hiç öğretmenine sordum içmiyoms büyük ihtimalle tuvalete gitmemek için ayrıca öğretmen ellerini yıkamak için tuvalete gonderdiginde çişinide yap diyormuş hemen çıkıyormus yine tuvalete gitmemek için su içmemeye başladı napacagimi şaştım böbrekleri zarar görecek diye korkuyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(3,272 puan) tarafından
Ona güzelce bu döngüyü anlat. Aynı durumu yaşadık ki hala yaşıyoruz. Bizimkide poposunu yikamamak için kakasını yapmiyomus eve zor atıyoruz kendimizi. Ama şu durumunu aştık. Ona suyun sağlıklı olduğunu anlat nasıl ağaçlara su veriyoruz boyu uzuyo çocuklarda o şekilde falan de . Ben böyle anlattım. Ki anladida . Arada ben ağaç oldum diyo ama yapacak bir şey yok ona da. 
(623 puan) tarafından
Ahh ahh benim kız normalde su içer ama işte sırf orada tuvalete gitmemek için içmiyor yoksa okulun ilk gunlerinde içiyordu
(3,272 puan) tarafından
Tamam canım sen anlat yinede . Anaokulu baya zor demi . Benim kızımda değişik şeyler cikartiyo
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Benim kızım 4 yaşında aynı şeyi bende yaşıyorum. Yaz okulunda gidiyordu okuldaki wc'ye 2-3 haftadır gitmiyor ve su da içiyormuş. Öğretmeninin de dikkatini çekmiş. Neden diye sordum suluk istemiyorum şişe su istiyorum dedi, şimdi onu içiyor ama eskiden daha fazla içerdi. Ve okuldan eve zor düşüyor, önceden okul çıkışı bir yerlere uğramak isterdi şimdi ben markete gidelim desem oba bile dayanamıyor. Valla çözüm bulursan bana da yaz
(623 puan) tarafından
Benimkide bardakta içmek istiyor aslında ama okulda pek mümkün değil
0 oy
tarafından
Ayy bu ben asla asla dışarda ortak umumi tuvaletlere gitmem sırf bunun için su içmem.Ama daha 5 yaşındaki bi çocuğun böyle yapması bana çok ilginç geldi.Siz çok titizseniz sizden görüpte öyle bişi yapmış olabilir ni acaba bide bnm bildiğim kadarıyla çocukları tuvalete alıştırırken çoj dikkatli olmak gerekiyimuş altına da etse ne yaparsa yapsın sinirlenip bağırmak ani tepki vermemek lazımmış.Bu travma yaratabiliyomuş tuvalete gitmekten korkma, altına kaçırma,anneden gizli farklı yerlere tuvaletini yapma gibi 
(623 puan) tarafından
Yok canım ben çok titiz değilim tuvalet eğitimi noktasında da yavaş ilerlemiştik iyi geçti yani ama işte çocuk temiz görmeyince yapmıyor 5 yaşında ama büyük gibi düşünüyor sırf gitmemek için su bile içmiyor
0 oy
(53,898 puan) tarafından
karpuz falsn yedir sulu meyve de susuz kalmasin benim kizimda tutuyo pis tuvaletler diye 
(623 puan) tarafından
Eve gelince bol bol içiyor neyseki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
5 cevap 95 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,596 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde est16 (758 puan) tarafından soruldu
0 oy