0 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (43 puan) tarafından
Erkek Kardeşim Hıc Söz Dinlemiyor Ve Ve Bu Konu Canımı Sıkmaya Başladı Ne Oda Toplanıyor Ne Kıyafetler Hiç Sözüm Geçmiyor Fikri Olan Hep Sanane Sen Yap Ablasın Ya Annem Olsaydı Yapardı Diyor 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç yaşında ki canim
(43 puan) tarafından
9 Yaşında Canım
tarafından
Seninle mi kalıyor ahhh yaa Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah
(43 puan) tarafından
benimle kalıyor annemle babam vefat etti depremde sağol allah razı olsun
tarafından
Ahhh yaa Allah rahmet eylesin canım mekanları cennet olsun inşallah ☹
(555 puan) tarafından
Kız karısma günah  9 yasında daha annesı yok babası yok   allahın mısafırı o  sen 9 yasında oda mı topluyodun mesela zaten aılesını kaybetmış sende onu tersleme  çocugun kalbı kırılırsa vallahı allah sana  musibet getırır basına.  Sakın  dıyorum bak  çok üzülürüm ben kıyamam asla
(43 puan) tarafından
Çok Sımarmaya Başladı Ama Sabrını Zorluyor Artık Ona Ait Olmayan Şeyleri Karıştırıyor Kıyamıyorumda
(555 puan) tarafından
İnsanoğlu böyle işte 2 gün bır baskasınjn evınde kalsan 3. Gün gözüne batar  öz ablan da olsa böyledir he vallaha bak örnekte olduğu gıbı kurban olduğum rabbım bızı kımseye yük etmesın  ınsanlım ölmüş.. Sankı esyaların altın varakdan özel yapıldı    nıye abartıyon  kı yanı ne var bı çocuk oda annesız kalmış ayyy yok gıt napıyosan yap  sende merhamet duygusunu allah aldıysa ben sana zorla veremem
(43 puan) tarafından
Bisi Abartmiyorum Gecen c.tesi Epilasyona Gittim Rezil Etti Beni Yanında Olucam Yaninda Olucam Diye Cok Utandim Herkes Bütün Arkadaşlarım Yargıladı Ben Gaddar Değilim Ayrica Lafını Bil De Konuş Haklı Olduğum YerlerVar
(555 puan) tarafından
Çocuk korkuyor işte travması var psikologa bıle gıtmesı lazım kımsesı yok tek sen varsın onun için senden ayrılmak istemiyor empatı kur    arkadasların kendı kirli donuna baksın annesiz çocuğu mu yargılıyor terbıyesızlık bu    ... Ya bak tatlım sende bi annesın galıba   empati kur o çocuğun yerınde senin çocuğun olsa aynısını yapsa    ve sen yoksun öldün allah korusun   çocuğun mıllete batsa  bı düşün  yaaa lütfen
(43 puan) tarafından
Anneyim Evet Pedogoga Goturucem Randevu Aldım Ama Nekadar Ağladım Biliyormusun Yargıladilar Diye Cok Zoruma Gitti
(555 puan) tarafından
Yaa bırak  onlar terbiyesizlık yapmıs   annesız bır çocuğu yargılayan en adı o....  Defolup gıtsınler onlarında  çocuğu var  sende akıl yok kardesını savunmak yerıne onlara hak verıyon  ne bıleyım ben o çocuğa çok acıdım sen inşallah ona kötü davranmazsın  inşallah merhamet edersın  yazık oda küçük   annesız kalmıs  hayatı maf olmuş   sen epılasyon kılının derdındesın çocuk aılesını kaybetmiş bırazda kıllı gez canım sende  ne var yanı
(43 puan) tarafından
Herzaman Merhametliyim Ben Urasıma Onlara Uymadım Konuşmuyorum Zaten Onca Lafları Ettikten Sonra
(555 puan) tarafından
Sen sakın onlara uyma. Ve sadece şunu düşün sen urasa nasıl davranırsan bır baskasıda aynı sekıl senın çocuğuna davranıcak   bunu bil ve böyle davran  kalbını kırma  kırık kalbın duası da bedduası da tutar
(43 puan) tarafından
Tamam Canım Bundan Sonra Nederse Yapıcam Yeterki O Iyi Olsun Ondan Başka Kinsem Yok
(555 puan) tarafından
Allah razı olsun senden çok teşekkürler   ... Çünkü ben şuan o çocuğun kalbının ne kadar üzüntülü olduğunu empati kurarak hıssettum     ve öyle garıpler üzülmesin
(43 puan) tarafından
Üzmem Canım O Benim Herseyim Canım Kanım Kiyamam o güZel yüreğine Sağlık cok merhametlisin
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bu senin camasirlarini karıştıran miydi ya? Anneniz vefat mi etti bi yere mi gitti? Eger hep seninle yasayacaksa bunun ergenligi de var bi padagogla konuş bence. Cunku ergen oldugunda daha hırçın olacak
(43 puan) tarafından
Evet Hep Benimle Yaşıcak Sokağa Atamam Ya Depremde Vefat Etti
(4,876 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin. Travmatik bi kayip oldugu icin daha cok etkilenmis belliki. Sen profesyonel bi destek almaya çalış. Dedigim gibi ergenlikte daha da hircinlasabilir sizden kopabilir. Cunku ailesini kucukken kaybedenlerde buyuyunce biraz daha vurdumduymaz yasama sekli olabiliyo.
(43 puan) tarafından
alicaz tabiki ama annem varken dogdugunda en cok bana düşkündü ben büyüttüm ama artik benden soğumaya uzak durmaya başladı
0 oy
tarafından
Heveslenmesi lazım iş yapması için. Bnm oğlan 8 yasiqda şuan çamaşır yıkar kek yapar . Makineye çamaşır atar asar  . Ben yapmasını istemiyorum o ayrı konu . İçinden gelmesi lazım birde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
+1 oy
6 cevap 217 göst.

Kategoriler

1,469,560 soru

24,073,968 cevap

330,822 kullanıcı

...