0 oy
292 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,815 puan) tarafından
Oğlum kreşe gidiyor orada bi kız da varmış el ayak hastalığı haberimiz yoktu. Dün farkettim ayağında döküntüler vardı bu sabah dirseklerinde ellerinde de çıkmaya başladı. Doktora götürdük bulaşıcı dedi ateş vs yapar dedi şimdilik ateşlenmedi krem verdi. Önceden bu hastalığı geçirenler bilgi verebilir mi çabuk toparlanması için neler yapabilirim kaç günde geçiyor. Yenidoğan bebeğim de var sürekli yanındaydı kardeşinin ona da geçer mi endişelendim açıkçası 

8 Cevaplar

0 oy
(1,489 puan) tarafından
Yani Bi resim paylaşsanız belki anlarız öyle
-Reklam-
0 oy
(10,043 puan) tarafından
İnşallah geçmez ama çok bulaşıcı canım malesef ki kendi kendine geçiyor yapacak çok seçenek yok geçmiş olsun kızımı 10 gün maf etti 
(3,815 puan) tarafından
Hadi ya tüh bebeğe geçmez inşallah ya
0 oy
(71 puan) tarafından
3 kere geçirdik 1 hafta 10 gün sürebilir ve bizim 3. Daha az sürmüştü ve evet kardeşine de bulaştırdı. Kaşınıyor mu döküntüleri kaşımaması gerek yara oluyor sonra bir de ağzında da çıkınca kötü oluyor bir şey yiyemiyorlar umarım tez zamanda kurtulursunuz çok geçmiş olsun ilaçlar dışında ne işe yarar bilmiyorum biz kullanmadık
(3,815 puan) tarafından
Sadece krem verdi  o kadar evet kaşınıyor unutturmaya çalışıyorum. İnşallah bebeğe geçmez
0 oy
(617 puan) tarafından
Banyo ettirme cnm
(3,815 puan) tarafından
Neden ki
(617 puan) tarafından
Bu hastalık suyu sever ve iyice çoğalır bi kaç gün banyoya sokma demişti doktorumuz gerçekten bilmeden soktum iyice çogaldı
(3,815 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(6,827 puan) tarafından
Nasıl bir döküntü kuzum benim kızda da var iki gündür kreşe gitmiyor ama parka gidiyoruz . Böyle sinek ısırığı gibi ucu var kabarık 
(3,815 puan) tarafından
Evet avuç içi parmaklarında ayaklarında altında falan
(6,827 puan) tarafından
Ayy benimkinin de kollari bacakları öyle
(3,815 puan) tarafından
El ayak hastalığı işte hatta öğretmen yazdı bugün sınıfta 3 kişide çıkmış
(6,827 puan) tarafından
Ayy anam parktan kaptı o zaman gideyim bari doktora sadece kolları ve bacaklarında var vücuduna baktım temiz vücudu
0 oy
tarafından
Kefesine gecer canım nekadar korursan koru geçer pekde yapacağın bişey yok aslında kendi kendine geçen bir hastalık benim kızlar hafif atlattı yegenimden geçmişti bize o daha ağır geçirdi onun ağız yarası ve ateşi çok fazlaydı çok geçmiş olsun 10 yaş üstüne bulaş olmuyor bir hafta 10 günde tamamen geçmiş oluyor
(3,815 puan) tarafından
Oğlumun da dili kabarık zaten şimdilik ateşi yok takipteyim inşallah olmaz bebeğe de geçmez daha çok küçük
0 oy
(3,289 puan) tarafından
Kimisinde ateş çok oluyor. Agız yarası olabiliyor. Benim oglum hafif atlatti. Post acmistim bakabilirsin. Gecmis olsun
(3,815 puan) tarafından
Teşekkürler size de çok geçmiş olsun
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Bu aralar çok fazla salgın var. Büyük bir sitede oturuyorum. Okula giden çocuklarda o şekil. Yakın arkadaşımın ikizleri vardı bir tanesi hastalığa yakalandı ne kadar ikizini uzak tutmak istese de ikizine de bulaştı. Hasta olan iyileşme aşamasında ama diğeri ilk başlarında hastalığın. Ateş yapmıştı ikizlerde. Sitede bir kaç çocukta da aynı hastalık var. 
(3,815 puan) tarafından
Salgın var o halde herkes olmuş
(2,763 puan) tarafından
Aynen. Okullarda çok fazla salgın.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 670 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
0 oy