0 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Az önce eşimin benden habersiz arkadaşına 45 bin kredi çektiğini öğrendim ve ben üzülmeyeyim diye söylememis borç kapanınca şimdi söyledi Asıl şimdi daha çok üzüldüm güvenimi kırdı bunca zamandır benden saklamış ne olursa olsun bunu söylemesi gerekmiyor muydu yoksa ne kadar iyi niyetli diye sineye mi çekeyim Allah bilir neler neler saklıyor çok güveniyodum çünkü 

3 Cevaplar

0 oy
(1,516 puan) tarafından
Para konusunda kime ne kadar vermiş ne zaman vermiş geri aşmışmi diye hiçç dertlenmem hele bana söylemiş söylememiş dikkat etmem cünkü eşim parayı cok iyi kontrol eder ne yapacağını iyi bilir ama hoşuma gitmeyecek bişey gizlese bende üzülürdüm 
(36 puan) tarafından
Bende öyleyim hesap işlerine asla karışmam ama hani ne olursa olsun benimle paylaşmasını isterdim hayır diyemeyecegi arkadasiymis ben sorun çıkarırım diye sonra üzülürüm diye dememiş güvenim kırıldı acaba başka neler saklıyor diye düşünmeye başladım
-Reklam-
0 oy
(70 puan) tarafından
Gerekçesi varmış aslında tabi ki söylemesi gerekiyordu o bambaşka bişey ama sen yakalamadan kendisi söylemiş bu guzel bişey 

Tamam olan olmuş ama birdaha lütfen benden gizli saklı iş yapma aramızdaki güveni zedeleme dersen sanırım birkez daha yaşamazsın bunu

İlk de olduysa büyütme bence geçmiş geri gelmez sonuçta 
(36 puan) tarafından
Zaten geçmiş gitmiş bu sefer kafamda acaba başka neler saklıyor da söylemiyor düşünmeye başladım
(70 puan) tarafından
Çok haklısın ben de öyleyim sürekli şüphelenir hale geliyorum her aşımından. Ama anladım ki böyle hayat geçmez o bakımdan ilk kez olan bişey icin bu seferlik geçiştir uyarini yaparak tabi. Bidaha olacağını sanmam
Sürekli kafana takman sana zarar
0 oy
(3,796 puan) tarafından
Hiç sevmediğim şey gizlemek eşim de bi ara sen üzülme kafana takma diye söylemedim dediği şeyler oldu. Ben şeffaf olunması taraftarıyım
(36 puan) tarafından
Kesinlikle

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 416 göst.
0 oy
21 cevap 581 göst.
+2 oy
3 cevap 196 göst.
+4 oy
21 cevap 501 göst.

Kategoriler