0 oy
210 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (53 puan) tarafından
Bir yaşındaki oğluma hasta olduğunda sürekli serum fizyolojik ve burun aspiratörü ile çekme yapıyoruz. Ağızla çekilen çok kaliteli olmayan bi aspiratör. Çok ağlıyor oğlum yaparken. Sizce canını yakıyo mudur? Ben çok canını yaktığını düşünmüyordum ama ağlamalarına da kayıtsız kalamıyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bebegim 2 aylik aglamiyor..fazla cekersem agliyor..
-Reklam-
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Biz süpürgeye takılanla çekiyoruz ona bile ağlamıyor, ağızla çekilenin gücü yok denecek kadar az. Korktuğu için ağlıyor olabilir
tarafından
Suouegeye takılan ne kizzz
(53 puan) tarafından
Ay gerçekten dimi içim rahatladı bak
(3,114 puan) tarafından
Babyvac marka var. Ucunu elektrikli süpürgeye takip onunla çekiyorsun. Tabii düşük ayarda. Ama içi acayip mukus doluyor hastalık zamanjnda, gayet iyi cekiyor
0 oy
tarafından
nazal yıkama yap daha kökten çözüm 
0 oy
(1,974 puan) tarafından

Emin ol acımıyor korktugu için ağlıyor bende aynısını yapıyorum bebekken aglamazdı şimdi 7 aylık ve aspiratörün farkına vardı varalı onu gördügü an burnuna degdirdigim an ağlıyor ama yapacak bişey yok mecbur o burun temizlenecek aglasada zırlasada:D

(53 puan) tarafından
Bendeki de aynı yaa küçükken böyle değildi. Canını yakacak kadar da çekemiyorumdur yani herhaldee
(1,974 puan) tarafından
Canı yanmıyor canım biz çekerken hani nefes alamıyolar ya tüm korkuları o yüzden bu sabah yaptım daha yine bas bas bagırdı 1 dk bile sürmüyor aslında sonra kucagıma aldıgımda hiç bişey yokmuş gibi devam ediyo sıpa :)))
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Bebekken ben de öyle yapıyordum. Ama 1 yaşına girdiği andan itibaren burnunu yıkıyorum hasta olduğu zamanlar. O zamanlarda da korkudan çok ağlıyordu tek yapamamaya başladım bende en son burun spreyi aldım. Her sıktığımda kendi akıp gidiyor boşalıyor burnu.
(1,560 puan) tarafından
Hangi spreyi kullanıyor sun canım
(2,763 puan) tarafından
Sterimar Baby diye geçiyor canım. 0-3 yaş arası bebekler için. Baya memnunum ben.
(53 puan) tarafından
Bakıyım bende hemen spreye teşekkür ederim csnım
(1,560 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Sevmediği için ağliyorlar canım acımaz 
(53 puan) tarafından
Çok teşekkürler canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,837 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 377 göst.
23 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 208 göst.
19 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,028 soru

24,163,211 cevap

335,472 kullanıcı

...