Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Düşüncelerinizi merak ediyorum
0
oy
193
göst.
8 Ekim 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Asli65_
(
21
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba kızlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.Ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.Ben 1.5 senedir evliyim ve şuan hamileyim eşimle kaçarak evlendik ailemin rızası yoktu.Ailem kactigim için benimle konuşmuyor ve işi tatlıya bağlamak içinde sözde buyukler yüklü miktarda bi para aldı ve konuyu kendilerince kapattılar eşim bu parayı verdi düğünüm olmadı bende de aslında heves de kalmadı ailem yüzünden.Benim aileme desteğim çok fazlaydı çalışıyordum ve çalıştığım para hep evin geçimine veriyordum sadece maaşımdan ihtiyacım olanı kadar para alıyordum asla bı birikim yapma çeyiz yapma gibi bı şansim yoktu.Simdi annemle kız kardeşlerimle görüşüyorum babamla konuşmuyorum.Konusmak da istemiyorum çünkü sindiremiyorum.Kendimi para ile satılmış hissediyorum.Yaptigim belki hata ama pişmanlığım yok eşim çok iyi bi insan ve onunla çok mutluyum.Aileme çok kızıyorum arkamda durmadiklari için şu zamana kadar destek saglamadiklari için ihtiyacın var mı yok mu diye sormaları bile yeterken bunları duymadığım için kızıyorum sonra da hakkım yok gibi düşünüyorum.Ve birde babama tepki göstermedikleri için kızıyorum belkide bilmiyorum.Siz olsanız ne yapardınız mesafe koyar mıydınız?Nasıl davranırdiniz?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
8 Ekim 2024
Bir yudum mutluluk
(
585
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşinden memnunsan sadece evine eşine odaklan, annen belkide ikna edemiyor babani bilemeyiz,aşırı samimi olma ayarında konuş gitsin
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Ekim 2024
Neyla
(
553
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım para almıslar senın ıcın bundan daha kötü ne olabılırdı kendını boğazdan asagı atsan haklısın ama korkarım yolun çok basındasın bak bu sözümü kesinlikle yasayacaksın
Esınle bırgun çok fena ters düşersen senı parayla satın aldıgını söyleyecek babanın para aldıgını yüzüne vuracak elbet bırgun bu cumleyı duyacaksın o adamla konusırsan sen zaten öl yanı bence para almak nedır bu adamdan ben herşeyi beklerim arkadaş tehlikeli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ekim 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Ne o parayi verirdim ne yuzlerine vakardim bi hata yapmis olsbilirsin ama parayla mi affedecekler seni
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ekim 2024
Busraaaaaaaaa
(
6,774
puan)
tarafından
cevaplandı
Resmen parayla satmış seni kusura bakma ama bence o konuşmak istese bile konuşma yani ne demek para istemek karşılık olarak. Baban çıkarcı demek kj eşinle mutluysan boşver gerisini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
292
göst.
Düşüncelerinizi merak ediyorum?
13 Şubat 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
UmAYElcin
(
298
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
48
cevap
987
göst.
Gelin kaynanana ve kayınpedere bakmak zorundami ? Düşüncelerinizi merak ediyorum
6 Nisan 2023
Diğer
kategorisinde
Minigim49
(
120
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3