0 oy
193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Merhaba kızlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.Ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.Ben 1.5 senedir evliyim ve şuan hamileyim eşimle kaçarak evlendik ailemin rızası yoktu.Ailem kactigim için benimle konuşmuyor ve işi tatlıya bağlamak içinde sözde buyukler yüklü miktarda bi para aldı ve konuyu kendilerince kapattılar eşim bu parayı verdi düğünüm olmadı bende de aslında heves de kalmadı ailem yüzünden.Benim aileme desteğim çok fazlaydı çalışıyordum ve çalıştığım para hep evin geçimine veriyordum sadece maaşımdan ihtiyacım olanı kadar para alıyordum asla bı birikim yapma çeyiz yapma gibi bı şansim yoktu.Simdi annemle kız kardeşlerimle görüşüyorum babamla konuşmuyorum.Konusmak da istemiyorum çünkü sindiremiyorum.Kendimi para ile satılmış hissediyorum.Yaptigim belki hata ama pişmanlığım yok eşim çok iyi bi insan ve onunla çok mutluyum.Aileme çok kızıyorum arkamda durmadiklari için şu zamana kadar destek saglamadiklari için ihtiyacın var mı yok mu diye sormaları bile yeterken bunları duymadığım için kızıyorum sonra da hakkım yok gibi düşünüyorum.Ve birde babama tepki göstermedikleri için kızıyorum belkide bilmiyorum.Siz olsanız ne yapardınız mesafe koyar mıydınız?Nasıl davranırdiniz?

4 Cevaplar

0 oy
(585 puan) tarafından
Eşinden memnunsan sadece evine eşine odaklan, annen belkide ikna edemiyor babani bilemeyiz,aşırı samimi olma ayarında konuş gitsin 
-Reklam-
0 oy
(553 puan) tarafından
Canım para almıslar senın ıcın bundan daha kötü ne olabılırdı kendını boğazdan asagı atsan haklısın  ama korkarım yolun çok basındasın bak bu sözümü kesinlikle yasayacaksın 

Esınle bırgun çok fena ters düşersen senı parayla satın aldıgını söyleyecek babanın  para aldıgını yüzüne vuracak elbet bırgun bu cumleyı duyacaksın o adamla konusırsan sen zaten öl yanı bence para almak nedır  bu adamdan ben herşeyi beklerim arkadaş   tehlikeli
0 oy
tarafından
Ne o parayi verirdim ne yuzlerine vakardim bi hata yapmis olsbilirsin ama parayla mi affedecekler seni 
0 oy
(6,774 puan) tarafından
Resmen parayla satmış seni kusura bakma ama bence o konuşmak istese bile konuşma yani ne demek para istemek karşılık olarak. Baban çıkarcı demek kj eşinle mutluysan boşver gerisini 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 292 göst.
13 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde UmAYElcin (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 987 göst.
0 oy
3 cevap 258 göst.
28 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mihrenur77 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 254 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu